Vorbeste pe limba florilor

Limbajul florilor se joaca In doi: persoana care ofera si cea care le primeste. Cel mai adesea, el vorbeste despre dragoste, despre ceea ce nu se spune In cuvinte, rezervandu-si partea sa de mister. Cunosti oare mesajul florilor alese?

Albul simbolizeaza puritatea si virginitatea, dar si rafinamentul si eleganta. Poti trimite flori albe pentru a face o declaratie de dragoste platonica, dar si pentru a exprima admiratia pe care o ai pentru cineva. In sfarsit, puritatea albului evoca frumusetea si perfectiunea.
Violetul exprima delicatetea si profunzimea sentimentelor. Florile violete reamintesc persoanei iubite ca te gandesti la ea.
Rosul este o culoare violenta si agresiva, care exprima ardoarea si caldura sentimentelor. Oferirea unui buchet de flori rosii este o declaratie de dragoste pasionala.
Galbenul este o culoare care evoca lumina, soarele si armonia. Florile galbene exprima, deci, bucuria de a iubi si de a fi iubita sau, mai simplu, bucuria de a trai. In combinatie cu rosul, semnifica ambitia.
Rozul evoca blandetea si tandretea. Daruim flori roz pentru a exprima prietenia sau dragostea tandra. In combinatie cu albastrul- deschis, semnifica iubirea timida.
Albastrul este culoarea cerului. Asociat cu primavara, evoca puritatea sentimentelor, intelepciunea.

 

Culoarea florilor vorbeste despre sentimentele celui care le daruieste

Un buchetel de violete salbatice anunta, delicat, gandurile bune.

Trandafirii galbeni sunt florile celor care nu cred In dragoste.

Floricelele albastre de Myosotis (nu-ma-uita) evoca iubirea pura.

 

Crinul alb Inseamna rafinament, eleganta si admiratie.

Phalaenopsis (orhideea) se gaseste intr-o mare varietate de forme si culori.

Ce flori trebuie sa daruiesti daca vrei sa iti exprimi dragostea

Pentru inceput, daruieste persoanei iubite un buchet de violete, care Ii vor spune la ureche: "Se pare ca sunt indragostit de tine, dar acesta este un secret".

Apoi lasa sa treaca cateva zile inainte de a-i trimite un crin alb sau un buchet de trandafiri albi, mesajul fiind: "Te admir si te respect". Acum e timpul sa-i ceri o intalnire cu ajutorul unei gladiole.
O data prima intalnire obtinuta, sentimentele tale vor fi cel mai bine exprimate de un buchet de trandafiri rosii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Flori - Gradina