VIDEO ZGUDUITOR: UN MEDIC INFECTAT CU coronavirus spune totul despre această boală

VIDEO ZGUDUITOR: UN MEDIC INFECTAT CU coronavirus spune totul despre această boală

Dr. Anatol Burlacioc, medic primar chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe “Sf. Ioan cel Nou” Suceava este LIVE cu Florentina Mușat, redactorul șef al Revistei Avantaje.

Din medic, specialistul a trecut pe partea cealaltă a baricadei. Infectat cu noul coronavirus, dr. Anatol Burlacioc povestește totul despre ce a simțit, care a fost tratamentul, cum se simte acum.

Hai să vedem cum este să dai nas în nas cu acest inamic mondial!

VIDEO ZGUDUITOR: UN MEDIC INFECTAT CU coronavirus spune totul despre această boală

Intrăm, așadar, în direct cu un medic fix din mijlocul focarului din Suceava, prima localitate din România închisă din cauza epidemiei de coronavirus.

Nu, demult, scriam un articol despre „Spitalul groazei' din Suceava, filmul unei infectări anunțate. Criza s-a declanșat aici după decesele a trei pacienți, doi bărbați, unul de 59 de ani și unul de 71 și o femeie de 80 de ani, în cazul cărora a fost confirmată infectarea cu coronavirus, după ce au fost testați post mortem. Cei 3 au murit pe 22 și pe 23 martie, însă decesele au fost anunțate abia pe 24 martie seara.

Imediat au pornit să apară confirmările infectării cu Corona la personalul medical care au fost ignorate de conducerea spitalului și trecute sub tăcere în ciuda măsurilor guvernamentale, iar extinderea cazurilor în rândul medicilor a devenit galopantă.

Medicii și personalul suport din spitalul contaminat de coronavirus acuză neregulile privind izolarea cadrelor și a pacienților și carantinarea secțiilor și avertizează că, mai mult, pacienții care au venit în contact cu doctorii și cu asistentele infectate sunt externați, fără testare.

Citește continuare!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate