VIDEO EXCLUSIV AVANTAJE: Totul despre CORONAVIRUS LIVE cu dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase

Simptome coronavirus. Tratament coronavirus. Mod de transmitere coronavirus. Mituri despre coronavirus. Cat trăiește virul pe suprafețe.

Acestea sunt o parte dintre subiectele tratate astăzi LIVE pe avantaje.ro. Redactorul-șef al Revistei Avantaje, Florentina Mușat, într-un interviu cu dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase.

'Istoria de COVID-19 va fi scrisă de fiecare dintre noi. Vom avea mai multe cazuri, e evident. Dacă lucrurile vor scăpa de sub control va depinde de fiecare dintre noi, de măsurile pe care le luăm de cât de stricți suntem acum. Așa că mai bine să ne chinuim acum și să ne bucurăm pe urmă', declara Dr. Adrian Marinescu acum ceva timp.

Astăzi, specialistul în boli infecțioase de la Spitalul Matei Balș te așteaptă cu întrebări care au legătură cu aceasta epidemie de coronavirus prin care trecem cu toții.

INTRĂ live cu dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, Institutul de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș.

 

Dr. Adrian Gabriel Marinescu, doctorant în Hepatologie în Kiel, Germania, este medic specialist boli infecțioase la Institutul de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș. Pe parcursul carierei sale a fost implicat în mai multe studii clinice de cercetare cu pacienți afectați de Hepatita cronicăcu virus hepatitic C. În ultimii ani s-a specializat în efectuarea elastografiei hepatice – o metodă noninvazivă care stabilește cu precizie fibroza hepatică și care înlocuiește biopsia.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate