Usturoi toxic: cum deosebești usturoiul bun de cel toxic

Usturoi toxic

Cum știi dacă mănânci usturoi toxic: semnele la care trebuie să fii atentă și ce se întâmplă dacă mănânci prea mult usturoi.

Usturoiul este un element de bază în bucătăria românească și are numeroase beneficii, fiind considerat de mulți drept un antibiotic natural. Nu multă lume știe însă că usturoiul poate fi toxic, fie din cauza felului în care este cultivat, fie din cauza consumului în cantități mari.

Iată cum să îți dai seama dacă usturoiul este toxic și ce se întâmplă atunci când mănânci mult usturoi.

Usturoi toxic: când devine usturoiul toxic

Este știut deja că usturoiul provenit din China este toxic din cauza felului în care este cultivat. Pentru a-i accelera creșterea cultivatorii chinezi folosesc o mulțime de chimicale, dintre care cele mai periculoase sunt parathionul și phoratul. Acestea au efecte devastatoare asupra corpului uman.

În plus, s-a descoperit că usturoiul chinezesc este albit cu clor, pentru a arăta mai bine și a păcăli ochii clienților. Nu în ultimul rând, pentru a-l face să reziste o perioadă mai îndelungată, cultivatorii chinezi tratează usturoiul cu diverse substanțe precum hormoni sau inhibatori de creștere.

Usturoi toxic: află aici cum deosebești usturoiul bun de cel toxic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate