Ultramarin

Portocaliul, galbenul, ocrul sunt culori calde, potrivite pentru orice spatiu de locuit. In dormitor, chiar daca nu sunt linistitoare ca albastrul, in schimb, sporesc intimitatea.

Noapte buna!
Dormitorul este mic, dar culorile calde, materialele satinate si oglinda uriasa estompeaza acest incovenient. Pe scurt, toate alcatuiesc exact acel spatiu intim, odihnitor, de care ai nevoie dupa o zi de efort. Razvan povesteste: "Dulapul din dormitor este facut tot de tatal Danei in timpul sau liber, din placere, si ne-a luat trei zile sa il montam, doar noi doi. Ulterior, am cumparat oglinzile si le-am lipit pe usi cu o banda dublu-adeziva.
Accente de stil
"Intotdeauna mi-am dorit sa am in dormitor draperii prinse in lateral…", explica Dana. Veiozele sunt de la Mobexpert, si le-am ales cat mai simple. Suportul verde de lumanare l-am cumparat din bazarul din Dubai. Am tras cu ochiul sa vedem ce mai citim si ne-a placut ce am vazut: In intimitatea secolului 19 de Ioana Parvulescu.
In gradina
Oaza din balcon, de unde, in diminetile senine, se vad muntii, e suficient de bine aprovizionata ca sa faca fata celei mai lungi toamne si celei mai friguroase ierni. Pietrisul alb de marmura si cele cateva dale de gresie de exterior accentueaza senzatia de gradina, de aer curat, si uiti astfel (pentru a cata oara?) ca te afli la etajul noua al unui bloc din Bucuresti. Fotoliile de rachita sunt cumparate de la bazarul ad-hoc de pe DN1, de la Poiana Tapului.
Gata de lucru
Indiferent de scopul practic al biroului – folosit de cei doi "intr-un fel de time sharing", cum glumesc ei -, atentia pentru decoratiuni s-a pastrat. Este evidenta atractia spre detaliile in nuante acvatice, care dau acea senzatie relaxanta de plutire. De remarcat este si jocul de culori al parchetului (arin cu fag), care sparge monotonia – amprenta celor doi, ca si cuvertura hippie, de la Bam Boo.
Cateva piese de mobilier care dau stil casei tale
Scaun de bar, Intro Design Concept; Veioza, Ikea; Cuvertura, Bam Boo; Rasnite de sare si piper, Living; Suporturi lumanare, Bam Boo; Fluier de vant Kingart

Text: Liana Vasilescu; foto: Cosmin Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Decoratiuni