Tot ce trebuie să știi despre metoda “Călătoria” a lui Brandon Bays despre care vorbește toată lumea

O serie de tehnici de autovindecare emoţională şi fizică cunoscute ca Metoda Călătoria a lui Brandon Bays generează un val de interes în întreaga lume demonstrând că trăirile sufleteşti sunt cele implicate în apariţia bolilor.

Creatoarea metodei terapeutice denumită și „Călătoria', Brandon Bays, expertă  în vindecare holistică, a traversat în urmă cu peste 20 de ani un moment cumplit în care viaţa ei s-a aflat în cumpăna nefiinţei. Ea activa pe atunci în domeniul educaţiei medicale iar modul de viaţă îi era perfect sănătos: diete naturale, fără excese şi fără stres, o viaţă emoţională echilibrată şi una de familie împli­nită. Totuşi medicii i-au descoperit o formaţiune malignă de mărimea unei mingi de baschet şi indicaţia a fost una de operaţie urgentă deşi nimeni nu-i mai dădea şanse de viaţă prea multe. Acesta a fost punctul în care a pornit pe propriul drum de vindecare, reuşind singură să elimine complet tumora din organism în doar şase săptămâni. Autovindecarea a fost o experienţă radicală care i-a transformat întreaga viaţă şi pe care a împărtăşit-o într-o carte: Călătoria', devenită repede bestseller pe toate continentele şi a făcut-o să definitiveze aceste tehnici terapeutice, învăţându-i pe oameni cum să-şi gestioneze emoţiile astfel încât să nu le afecteze sănătatea.

Metoda Călătoria: O metodă autoaplicată

Metodele de vindecare psiho-emoţională puse la punct de Brandon Bays considerate unele dintre cele mai de succes căi de accesare a potenţialului vindecător existent în fiecare dintre noi, sunt aplicate în lume şi în România de medici, psihologi, pedagogi, terapeuţi şi mai mult, oricine le poate învăţa şi poate ulterior să lucreze cu cei apropiaţi. Tehnica este profund eliberatoare în plan emoţional şi, în mod neaşteptat, cu efecte vindecătoare în plan fizic, efecte care se păstrează permanent. Este, spun terapeuții Bays, o confirmare asupra corpului fiecăruia, că în spatele tuturor bolilor şi dezechilibrelor fizice se află o cauză emoţională. Iar introducerea metodei ca practica medicală de cabinet constituie un instrument perfect de echilibrare psihică şi vindecare fizică a pacienţilor.

O gamă largă de probleme rezolvate

Pare greu de crezut, dar cei care au parcurs pașii terapiei spun că tehnicile Bays sunt efi­ci­en­te şi au rezultate durabile: s-au vindecat oameni suferind de boli cu indicaţie operatorie, unora le-au dispărut dureri cronice vechi de ani de zile, sunt pa­cienţi bolnavi de cancer, cărora medicii le mai dădeau câteva luni de trăit şi care au supravieţuit cumplitei boli sau persoane diagnosticate cu de­pre­sie şi anxietate cărora le-au dispărut simptomele după prima şe­dinţă… Marele avantaj al exerciţiilor holistice Bays este că pot fi aplicate cu succes de oricine, în orice tip de afecţiune şi dezechilibru de la dependenţe, fobii şi trau­me până la anxietate, depresie ori atacuri de panică şi s-au obţinut rezultate impresionante şi în afecţiuni fizice: noduli ma­mari, fibroame uterine, chisturi ovariene, noduli tiroi­dieni, infertilitate, sau ameliorări semnificative în anumite forme de cancer.

Variantă pentru cei mici

Mai mult, creatoarea metodei, care încurajează vindecarea emoţională de la cele mai fragede vârste, a proiectat şi o versiune a tehnicilor „Călătoriei” adaptate pentru copii. Căci semnalele pe care cei mici le dau părinţilor, de la uşoare stări de ostilitate, de la iritabilitate sau nemulţumire până la performanţe şolare scazute, timiditate şi incapacitatea de integrare în grup ori lipsa de concentrare, pot ascunde răni emoţionale, evenimente care i-au marcat într-o măsură mai mare sau mai mică şi care uneori au trecut neobservate de către cei din jur. Copii au astfel şansa de a se vindeca de boli, frici, fobii, comportament ostil, timiditate, traume in urma divortului parintilor, aplecării acestora la muncă în străinătate sau chiar a decesului cuiva drag.

Foto: 123rf

Citeste și:

Uite ce-nseamnă destinul: Și-au petrecut nunta de aur mână în mână, la terapie intensivă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate