Tensoval Comfort are grijă de inima ta! Gastronomie fără tensiune.

Tensoval Comfort are grijă de inima ta! Gastronomie fără tensiune.

liana„Ce nu ştii, nu te doare' – iată o vorbă populară, care aplicată în cazul hipertensiunii arteriale (HTA), poate avea urmări grave.

Tensiunea arterială crescută, medical -hipertensiune arterială, este una dintre cele mai cunoscute afecţiuni asimptomatice (fără simptome) cu efecte negative majore asupra sănătăţii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodică a valorilor tensiunii.

La nivel global, statisticile privind HTA sunt îngrijorătoare: peste 1 miliard de persoane suferă de această afecţiune, 1 din 5 decese fiind cauzat de HTA sau complicaţiile acesteia.

În România mai mult de jumatate (51,4%) din populaţia de peste 45 de ani are hipertensiune şi doar 1 din 2 persoane adulte îşi cunoaşte valorile tensiunii arteriale.

Pentru a creşte gradul de conştientizare privind importanţa controlului tensiunii arteriale şi pentru a contribui la îmbunătăţirea acestor statistici, Tensoval împreună cu Liana Stanciu lansează campania: „Tensoval are grijă de inima ta! Gastronomie fără tensiune.'

“Din experienţă am învăţat că tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie să ne jucăm. În fiecare casă ar trebui să existe un tensiometru.” – Liana Stanciu

Campania subliniază atât importanţa unei monitorizări regulate a tensiunii, cât şi necesitatea preocupării pentru o alimentaţie echilibrată, cu reale beneficii pentru inimă.

Cu Tensoval Comfort  monitorizarea curentă a tensiunii arteriele se poate face acasă, uşor şi exact. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de braţ, care permite măsurarea automată a tensiunii arteriale şi a pulsului. Fiind validat clinic, măsoară cu exactitate valorile tensiunii, este foarte uşor de folosit, inclusiv de către persoanele în vârstă şi beneficiază de 3 ani garanţie şi service de la producător.

Şi pentru că majoritatea dintre noi apreciem o masă copioasă, uitând de implicaţiile negative pentru sănătate, Tensoval propune gastronomie fără tensiune într-un pachet promoţional dedicat persoanelor hipertensive.

Astfel, la achiziţia unui tensiometru Tensoval comfort, veţi primi cadou revista Bucătăria pentru toţi' cu reţete dedicate persoanelor cardiace, putând opta suplimentar pentru un abonament gratuit de 3 luni la aceeaşi revistă. Citiţi toate detaliile despre pachetul promoţional pe www.hartmann.ro

Campania este valabilă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2013, în farmaciile Dona, Catena, HelpNet, Centrofarm, Remedia, Gedeon Richter, Ropharma etc. şi în farmaciile individuale partenere.

O campanie HARTMANN România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate