Tehnicile Feng Shui care pot alunga infertilitatea. De ce trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi dormitorul?

Tehnicile Feng Shui au fost studiate de specialiști, iar aceștia au descoperit că în cele mai multe dintre cazuri, modul în care ne amenajăm locuința sau anumite elemente decorative pe care le avem în casă ne pot influența din mai multe puncte de vedere.

Georgiana Văsuian, consultant în Feng Shui, a analizat modul în care acest concept poate acționa pentru a rezolva o problemă din ce în ce mai des întâlnită în România, infertilitatea. Studiile au arătat că de multe ori, nu cauzele medicale sunt cele care îi împiedică pe oameni să devină părinți, ci anumiți factori psihologici, printre care se numără și stresul, anxietatea sau depresia. Potrivit Georgianei Văsuian, felul în care ne amenajăm locuința poate influența modul în care qi-ul acționează asupra sănătății, asupra relației de cuplu și asupra personalității noastre.

Tehnicile Feng Shui care pot alunga infertilitatea

Pentru a elimina din locuință energiile negative, stresul și stările de anxietatea, putem apela la câteva tehnici Feng Shui. Acestea nu doar că ne vor da o stare de bine, dar pot face ca relațiile de cuplu să se dezvolte perfect normal și să existe mai multe șanse ca cei doi parteneri să devină părinți.

“Feng Shui este o practică străveche de aproape 6000 de ani, caracterizat printr-un sistem bazat pe observare atentă a energiilor cereşti, a celor de pe pământ şi a modului în care energia vieţii (qi-ul) se manifestă între cele două planuri. Atunci când energiile din locuinţă sunt dezechilibrate sau chiar blocate, femeile nu rămân însărcinate sau, dacă o fac, atunci sarcina este una cu mari riscuri. Practica Feng Shui poate crea un mediu mai echilibrat, armonios şi relaxat pentru a concepe un copil”, este de părere expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

Dormitorul este un spațiu foarte important pentru a avea o viață de cuplu armonioasă. Astfel, acesta trebuie amenajat astfel încât energiile din această cameră să vibreze cu qi-ul persoanelor care locuiesc aici și să permită odihna. Georgiana Văsuian explică ce reguli Feng Shui trebuie respectate atunci când este amenajat dormitorul.

 • Întotdeauna patul trebuie să stea sprijinit de un perete solid pentru a oferi nu doar siguranță și protecție, dar și pentru a avea parte de relaţie armonioasă în doi.
 • Ușa de la intrare trebuie să fie proporțională cu dimensiunea casei și să nu fie în linie dreapta cu ușa din spatele casei (se pierde qi-ul).
 • Trebuie păstrat un ambient curat și liniștit, mereu aerisit. Acest mediu ne ajută să ne odihnim și să ne întărim sănătatea, un mediu poluat ne poate afecta atât fizic, cât și psihic.
 • În jurul ușii de la intrare trebuie să fie curățenie (puține încălțări), la fel în toată casa, pentru a lasă energiile să circule.
 • Baia, holurile întunecate, debaralele trebuie să ocupe spațiile cu energiile negative, nu spaţiile în care ne petrecem cel mai adesea timpul să fie ocupate de energii distructive. Acestea trebuie încuiate' într-un loc mai puţin populat de noi.
 • Sufrageria sau livingul trebuie să fie cea mai mare încăpere, să fie luminoasă și îngrijită pentru că este locul unde toată familia se adună (locul care conferă unitate și confort).
 • Sunt recomandate în casă plantele cu frunze rotunde, nu cu frunze ascuțite. Cele ascuțite, cum ar fi cactușii, se consideră sha qi (energie ucigaşă) și sunt ca niște săgeți otrăvite pentru armonia din casa noastră.
 • Tăblia patului trebuie să stea întodeauna lipită de un perete solid care să confere stabilitate, protecție și susținere, să nu fie îndreptată către colțuri sau să fie sub geam.
 • Patul nu trebuie poziționat cu picioarele spre ușa, aşa numita poziție a mortului.
 • Nu e bine să se doarmă sub o grindă chiar dacă aceasta este de lemn. Grinda întrerupe curgerea energiei, creează presiune, iar acest blocaj energetic se va răsfrânge şi asupra relaţiei de cuplu.
 • Evitați oglinzile în dormitor. Nu e bine să se reflecte corpul vostru în oglindă atunci când dormiţi, deoarece vă epuizează de energie și poate tulbura pacea minții.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum să îți decorezi locuința atunci când ai la dispoziție un buget redus?

Trucul care îți transformă lenjeria de pat. Așternuturile tale vor fi moi și catifelate, la fel ca cele de la hotelurile de lux

Care sunt trendurile anului 2018 în designul interior? Piesele care nu trebuie să îți lipsească din locuință

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco