Tatiana Vishnevskaya: “În viață, multe opțiuni vin odată cu educația primită în familie”

Tatiana Vishnevskaya este o frumoasă rusoaică, o adevărată celebritate în mass-media din țara ei natală, în prezent prezentator, producător TV și femeie de afaceri în însoritul Dubai. Am întâlnit-o întâmplător în cadrul proiectului „Bridge between generations' și ne-a uimit cu povestea ei de viață.

Tatiana, ți-ai părăsit țara și ți-ai schimbat astfel iremediabil macazul vieții. Ai vreun regret? În Rusia erai o femeie admirată, o celebritate cum foarte multe femei aspiră astăzi… practic erai pe valul aspirației profesionale. Ce te-a făcut să iei această decizie? Unde ai plecat?
Da, aveam, cum se spune, puzzle-ul vieții complet. Dar am decis într-o zi să las totul și să plec în Dubai la sfârșitul anului 2013. Până atunci, viața mea era mai mult decât perfectă, totul era așezat ca la carte. Am avut o poziție înaltă la postul de televiziune RBC din Moscova. Cu o audiență de 102 milioane de oameni în 43 de țări. Nimic nu poate învinge sentimentul copleșitor când ești profesionist și atât de mulți oameni te urmăresc. Eu eram deja în industria aceasta a mass-media din 2005, citisem știri politice și economice la ore de maximă audiență. În 2013 am decis să încep propria mea producție video. Unul dintre numeroasele motive pentru care am ales Dubai este că guvernul a investit masiv în infrastructură. Este un loc în plină evoluție, bun pentru cei cărora le place să lucreze într-un mediu multicultural. În plus, Dubaiul oferă o viață fără taxe pentru toată lumea. Indiferent dacă sunteți angajat în vreo companie sau vă conduceți propria afacere în acest oraș, nu veți plăti niciun fel de impozit pe venit. Și ai soare pe tot parcursul anului. 🙂
Managementul media este o profesie destul de interesantă. Din 2017 am început proiectul meu de autor „Magnificent Middle East with Tatiana Vishnevskaya'. Este despre realizările din lumea arabă modernă.

Te-ai lovit de idei preconcepute cum că o femeie frumoasă e doar frumoasă și atât? Ai avut de luptat cu aceste mentalități?
Lumea este atât de diferită! Și oferă atât de multe opțiuni… Multe opțiuni vin odată cu educația primită în familie. Părinții mei s-au zbătut să-mi ofere o educație excelentă. În plus, sunt în presă din 2005. Am avut mentori foarte buni atât în ​​viață, cât și în profesia mea. De când eram mică părinții mei au știut că am un interes deosebit pentru zona televiziunii. Din partea mamei mele, toate femeile au avut cariere creative. Mama și bunica mea au fost lectori la universitate. Bunica mea a fost actriță. Străbunica mea a fost profesoară de limba și literatura rusă la Institutul Imperial al Fecioarelor Nobile din Moscova. Ea a primit un premiu de la Împărăteasa Maria Feodorovna pentru abilitățile sale excelente de predare pe care le-a implementat elevilor săi. Deci, pentru familia noastră personalitatea este pe primul loc. Ceea ce face o femeie să fie extrem de atractivă.

Vorbește-mi despre proiectul tău Magnificent Middle East? Despre ce e vorba?
Magnificent Middle East Media este o companie fondată în 2014 fiind la bază o afacere media cu sediul central în Dubai Media City. Expertiza noastră constă în servicii și consultanță legate de tipărire, editare, emitere de ziare și reviste, radio și televiziune și producție de filme. De asemenea, există conferințe, seminarii și ceremonii care organizează servicii conexe. Magnificent Middle East cu Tatiana Vishnevskaya – este un proiect media dedicat realizărilor lumii arabe moderne.

Hai să dărâmăm anumite mituri… se spune că în Emirate, mai precis în Dubai, programele guvernamentale locale ajută femeile care doresc să-și înființeze propria afacere. E adevărat?
Așa este, e adevărat. Aceste programe oferă flexibilitate în plăți, unele bănci oferă conturi de pornire fără depozit și menținerea contului cu comisioane reduse.

Spuneai într-un interviu că e foarte important să te trezești dimineața cu un mindset pozitiv… cum putem face asta? Care este sceretul tău?
Încercați doar să vă treziți la 5 dimineața. Și veți vedea cât de multe lucruri veți putea face până la 10.00. Nu este un lucru bun?

Ce sfat ai pentru familiile care vor să vină în Dubai și să înceapă un business? Ce trebuie să știe, în primul rând?
Gândiți realist și practic. Să nu credeți niciodată în basme. Să vă consultați cu profesioniști și să aveți un buget solid.

Tu ai reușit într-o lume care, aparent, e a bărbaților… Ți-a fost greu? Care a fost cea mai mare provocare de când te afli într-o țară eminamente musulmană?
Când am ajuns aici m-am înscris într-o școală musulmană. Am studiat 6 luni, am promovat toate examenele. Cred că trebuie să fim disciplinați și să ne comportăm cu respect în țara care a devenit casa noastră. Societatea în sine este foarte tolerantă în Dubai. Iar bărbații acordă mult respect femeilor de afaceri. În general, este foarte plăcut să ai de-a face cu oameni inteligenți și educați, indiferent dacă e bărbat sau femeie. Asta ar trebui să devină un stil de viață, o modă.

Foto: arhiva personala

Citeste și:

Exclusiv Avantaje, Chef Cesar Bartollini: Mâncarea este făcută pentru a fi împărțită cu prietenii și familia…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje