Tămâie. Darul sfânt care luptă împotriva bolilor

Tămâie. Tămâia este asociată cu cele sfinte și este o plantă din Africa Tropicală și Arabia. Aceasta este folosită în scop terapeutic, încă din cele mai vechi timpuri.

Tămâie. Această plantă este considerată un dar regesc, despre ea se spune că are o mare putere de vindecare. Fumul şi bobiţele de tămâie tămăduiesc bolile de nervi, răcelile şi alungă greutăţile sufleteşti.

Efectele uleiului de tămâie sunt considerate cele mai eficiente. Acest ulei este considerat un adevărat elixir, care conţine antioxidanţi ce ajută la distrugerea celulelor canceroase asociate cu cancerul ovarian, cerebral, mamar, colon, gastric, pancreatic şi de prostată.

Cancerul apare atunci când ADN-ul este afectat. Se pare că tămâia are funcţia de a reseta, închizând nucleul ce modifică acele coduri ADN', afirmă imunologul Mahmoud Suhail, care recomandă tămâia în tratarea multor forme de cancer.

Beneficiile uleiului de tămâie:

Ajută în caz de anxietate

Tămâia are efect sedativ şi induce un sentiment de pace şi de relaxare mentală. Uleiurile de tămâie calmează în mod natural şi pot reduce anxietatea, furia şi stresul.

Citește mai mult despre efectele tămâiei aici. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate