Supă de morcovi şi chimen

supa-morcovi

4 portii/ 130 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 700 g morcovi, taiati cubulete mici
  • 2 lingurite chimen
  • 450 g supa pui
  • 150 ml lapte
  • ramurele de patrunjel proaspat, pentru ornat

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o cratita. Adaugati ceapa si morcovii, acoperiti si caliti 5 min, pana se inmoaie legumele.

Adaugati chimenul si caliti 1 minut. Adaugati supa de pui, lasati sa dea in clocot, acoperiti si fierbeti la foc mic 10 minute.

Raciti usor si amestecati pana obtineti o supa-crema. Subtiati cu lapte pana obtineti consistenta dorita.

Incalziti, asezonati si serviti cu patrunjel tocat.

Pofta buna!

Vezi şi Clătite cu costiţă şi sirop 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe-creme