Supă de morcovi şi chimen

supa-morcovi

4 portii/ 130 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 700 g morcovi, taiati cubulete mici
  • 2 lingurite chimen
  • 450 g supa pui
  • 150 ml lapte
  • ramurele de patrunjel proaspat, pentru ornat

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o cratita. Adaugati ceapa si morcovii, acoperiti si caliti 5 min, pana se inmoaie legumele.

Adaugati chimenul si caliti 1 minut. Adaugati supa de pui, lasati sa dea in clocot, acoperiti si fierbeti la foc mic 10 minute.

Raciti usor si amestecati pana obtineti o supa-crema. Subtiati cu lapte pana obtineti consistenta dorita.

Incalziti, asezonati si serviti cu patrunjel tocat.

  • Încearcă o supa de chimen aromată! E plină de gust și nutrienți, perfectă pentru sănătatea ta.

Pofta buna!

Vezi şi Clătite cu costiţă şi sirop 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Supe-creme