Supă de morcovi şi chimen
4 portii/ 130 calorii/portie
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa, tocata marunt
- 700 g morcovi, taiati cubulete mici
- 2 lingurite chimen
- 450 g supa pui
- 150 ml lapte
- ramurele de patrunjel proaspat, pentru ornat
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o cratita. Adaugati ceapa si morcovii, acoperiti si caliti 5 min, pana se inmoaie legumele.
Adaugati chimenul si caliti 1 minut. Adaugati supa de pui, lasati sa dea in clocot, acoperiti si fierbeti la foc mic 10 minute.
Raciti usor si amestecati pana obtineti o supa-crema. Subtiati cu lapte pana obtineti consistenta dorita.
Incalziti, asezonati si serviti cu patrunjel tocat.
- Încearcă o supa de chimen aromată! E plină de gust și nutrienți, perfectă pentru sănătatea ta.
Pofta buna!
Vezi şi Clătite cu costiţă şi sirop
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe-creme