Supă-cremă de dovleac

hepta_1210724PASUL 1. Intr-un vas neaderent, soteaza in unt ceapa, pana devine sticloasa. Apoi adauga dovleacul si soteaza timp de 3 minute.

Stinge cu concentratul de legume si lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, timp de 30 de minute.

Lasa apoi sa se racoreasca si, cu ajutorul unui tocator electric sau blender, paseaza supa.

PASUL 2. Pune supa pe foc, adauga smantana si asezoneaza cu sare si ghimbir. Intr-un vas neaderent, rumeneste semintele de dovleac.

Serveste supa cu adaos de smantana, otet balsamic si presarata cu ceapa esalota si seminte rumenite. Poti s-o servesti si cu chipsuri de cartofi in loc de paine.

Încearcă această supă cremă de dovleac!

Vezi si Tipuri şi reţete de paste făinoase!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Supe-creme