“Sunt foarte apropiată de echipa mea”. Ioana Molnar încearcă să facă performanță și la birou, și în sport

Text: Andreea Vasile

Este Head of Sales Europe la Luxoft Training și triatlonistă. Când nu e în vreun birou cu clienții sau colegii, înoată, pedalează și aleargă pentru că asta îi dă energie și o ține în formă. Ioana Molnar e determinată să fie la fel de bună și-n munca ei, și-n sport. Am vorbit cu ea despre cum reușește să le împace pe amândouă și ce-o motivează să întâmpine fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

Ce te face #HappyLaJob?

Îmi place să lucrez alături de clienți și colegi, să finalizăm împreună proiectele, cu succes. Cea mai mare satisfacție o am când vorbesc cu clienții și sunt mulțumiți de ce am făcut împreună și văd valoarea adăugată pe care am reușit să o aducem în proiectele lor.

Sunt foarte apropiată de echipa mea și îmi place să îi sprijin să se dezvolte, să învețe lucruri noi și să îi văd cum evoluează. Ne provocăm reciproc și ne împingem unii pe alții să creștem împreună.

Cum îți petreci timpul liber?

Timpul liber implică mișcare. În timpul săptămânii strecor un antrenament înainte de job și, uneori, unul și după program. Iar în weekend prefer să plec din București și să explorez pe bicicletă zonele frumoase din țara noastră.

Când am nevoie să îmi reîncarc rezervele de energie, îmi planific o seară liniștită în casă, cu soțul meu, în care gătim împreună, bem un pahar de vin și stăm la povești.

De unde îți iei energia pentru o zi de muncă?

Diminețile pe care le încep cu mișcare îmi dau foarte multă energie la începutul zilei. De aceea, prefer să îmi planific task-urile cele mai dificile la birou în prima parte a zilei, ca să le abordez cu forțe proaspete.

Esențială pentru nivelul de energie este o alimentație sănătoasă, mănânc mese mici și dese, de obicei din patru în patru ore, iar în perioadele în care fac mult sport, am grijă să iau și suplimente de calitate.

Și beau cafea de trei ori pe zi (râde).

Cum arată o zi obișnuită pentru tine?

Funcționez cel mai bine când respect o rutină. Mă trezesc de obicei la 6.00 dimineața și dedic sportului una, două ore. Apoi, cea mai mare parte a zilei o petrec la birou, de unde plec pe la ora 18.00. Este un program plin, cu întâlniri cu clienții, ședințe cu colegii și task-uri individuale. Iau pauze scurte între întâlniri și proiecte.

Seara o dedic familiei și prietenilor, de multe ori sub forma unei activități sportive.

Care e ultimul tău succes la job care te-a făcut fericită?

Am câștigat un proiect dificil la un client, deși am fost ultima companie care a intrat în selecția de furnizori.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Sport si sanatate