Stomatologia digitală va înlocui proteza dentară

Boala parodontală sau poate un accident nefericit te-a adus în situația în care nu mai ai dinți? Sau ești pe pe cale să îți pierzi toți dinții? Datorită roboților medicinali, materiei prime de calitate, precum și a manoperelor de ultimă generație, poți avea dinți ficși și un zâmbet frumos în continuare.

Manopera complexă de care ai nevoie este All on 4 sau All on 6.  All on 4 este un concept de inserare ghidată de 4 implanturi, la pacientul edentat total, adică la pacientul care nu mai are deloc dinți sau la pacientul ce urmează să-și piardă toți dinții din cauza problemelor dentare sau a bolii parodontale, și a cărui creastă osoasă a suferit o rezorbție accentuată. Adică, oferta osoasă în care se poate insera în mod clasic un implant nu este suficientă. De fapt, ALL on 4 înseamnă o lucrare fixată pe 4 implanturi, implanturi ce se inserează 2 în zona frontală și 2 implanturi angulate în zona premolarilor. În comparație cu all on 4, tehnica all on 6, se referă la inserarea unui număr de 6 implanturi pe fiecare arcadă, astfel că fundația lucrarii definitive este mult mai bună, fiind realizată pe un număr mai mare de implanturi.', explică dr. Valentin Popescu, de la Clinica 32.

Astfel de manopere complexe sunt posibile doar datorită erei digitale, deoarece se realizează pe baza unei infrastructuri digitale ce implică investigații 3D prin computer tomograf, scanare digitala, amprentare digitală, imprimante 3D și nu numai. Pacientul primește dinți 100% personalizați, totul la o calitate superioară. Manopera este realizată digital, ceea ce înseamnă un grad superior de personalizare pe nevoile specifice ale pacientului. Este evitat complet disconfortul creat de proteza clasică, de leziunile provocate astfel. Este important faptul că pacientul primește dinți provizorii în maxim 24 de ore, iar rezultatul final se obține cu vizite minime la stomatolog.', explică Dr. Răzvan Boberis, Ceo Clinica 32.

Costurile sunt mai mici în comparație cu acele cazuri în care este nevoie de manopere chirurgicale de tipul sinus lift, sau adiții osoase extinse și timpul de așteptare este mai mic.

Foto: arhiva personala dr. Boberis

Citeste și:

Chirurgul Șerban Vasile: Pierderea în greutate după procedura bariatrică este impresionantă, de ordinul zecilor de kilograme…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate