Spumă marmorată de ciocolată

spuma

E atât de uşor de făcut şi nici nu e nevoie să stea la frigider înainte de a o servi. • 6 porţii • Gata în 15 minute, 654 calorii per porţie • 55 g

■ 200 g ciocolată cu lapte

■ 300 ml frişcă lichidă

■ 250 g mascarpone sau brânză proaspată de vaci

■ 2 linguri zahăr tos

■ 2 linguriţe esenţă de vanilie

■ 2×35 g batoane de cereale

Mod de preparare

1 Topeşte ciocolata ruptă bucăţi la bain marie.

2 Între timp, bate frişca spumă cu ajutorul telului electric, până când se întăreşte. Încorporează mascarpone, zahărul şi vanilia.

3 Pune vasul cu ciocolată topită deoparte, rupe batoanele de cereale bucăţi mici şi combină cu  ciocolată aproape toată cantitatea de batoane. Combină cu frişcă.

4 Porţionează în 6 boluri mici şi serveşte presărată cu restul de crocant. Serveşte imediat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din creme, spume si sufleuri