Cum afectează Luna Nouă în Gemeni fiecare zodie

Pe 5 iunie, Luna Nouă va intra în zodia Gemenilor. Iată cum va influența acest eveniment astrologic cele 12 semne zodiacale în săptămâna 30 mai-5 iunie:

horoscop 30 mai- 5 iunie

BERBEC

Luna Nouă se formează în casa comunicării Berbecilor. Accentul cade în special pe comunicarea cu partenerul de viață pentru că în această perioadă este implicat și Venus, planeta dragostei și a parteneriatelor. Așadar, urmează o perioadă în care acești nativi vor avea parte de o bună comunicare cu partenerii, de bună înțelegere și armonie.

Grație influenței planetei Venus, nativii aflați într-o relație de ceva mai mult timp, vor fi mult mai afectuoși cu persoana iubită, lucru care va fi, desigur, în beneficiul relației. Berbecii singuri vor simți atracție față de persoane de sex opus cu care vor rezona mai ales din punct de vedere intelectual și spiritual.

TAUR

În cazul Taurilor, Luna Nouă se formează pe casa banilor. Urmează, așadar, o perioadă favorabilă din acest punct de vedere, o perioadă de câștiguri. Asta înseamnă că acestor nativi fie li se va mări salariul în urma unei renegocieri, fie vor lua o primă, fie, pur și simplu, vor câștiga la loto… cu condiția să joace. Este o perioadă favorabilă semnării de contracte.

În cuplu, acești nativi vor traversa o perioadă extrem de benefică, în care vor comunica bine cu partenerul de viață. Nativii singuri vor simți o nevoie accentuată de a schimba multe lucruri în viața lor sentimentală.

GEMENI

Luna Nouă se formează în zodia voastră, așa că în această perioadă veți avea o grămadă de decizii de luat în diferite sectoare ale vieții. Cele mai importante decizii vor fi cele care privesc cuplul. Va fi o perioadă destul de solicitantă pentru voi, dar trebuie să aveți încredere că veți lua deciziile bune.

În viața de cuplu, aveți tendința să-i împărtășiți partenerului până și cele mai mici secrete. Nu e tocmai bine, căci unele dintre ele cu siguranță nu-i vor pica tocmai bine. Bine ar fi să mai păstrați câteva și pentru voi.

Mare grijă la sănătate! În această perioadă, pot fi reactivate afecțiuni mai vechi pe care nu le-ați tratat cum trebuie.

RAC

În cazul acestor nativi, Luna Nouă se formează pe casa subconștientului. Vestea proastă este că acest aspect astral predispune la o stare accentuată de nervozitate, iar casa subconștientului îndeamnă la reevaluarea relației cu partenerul de viață. Ei bine, da, acești nativi pe care-i caracterizează, de obicei, calmul au și ei perioade, rare, ce-i drept, în care pot fi foarte furioși.

De aceea se impune mare grijă în luarea deciziilor, pentru că ar fi păcat ca acești nativi să ia o decizie pripită, la nervi, în legătură cu partenerul de viață, decizie pe care s-o regrete în scurt timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop