Cum afectează Luna Nouă în Gemeni fiecare zodie

Pe 5 iunie, Luna Nouă va intra în zodia Gemenilor. Iată cum va influența acest eveniment astrologic cele 12 semne zodiacale în săptămâna 30 mai-5 iunie:

horoscop 30 mai- 5 iunie

BERBEC

Luna Nouă se formează în casa comunicării Berbecilor. Accentul cade în special pe comunicarea cu partenerul de viață pentru că în această perioadă este implicat și Venus, planeta dragostei și a parteneriatelor. Așadar, urmează o perioadă în care acești nativi vor avea parte de o bună comunicare cu partenerii, de bună înțelegere și armonie.

Grație influenței planetei Venus, nativii aflați într-o relație de ceva mai mult timp, vor fi mult mai afectuoși cu persoana iubită, lucru care va fi, desigur, în beneficiul relației. Berbecii singuri vor simți atracție față de persoane de sex opus cu care vor rezona mai ales din punct de vedere intelectual și spiritual.

TAUR

În cazul Taurilor, Luna Nouă se formează pe casa banilor. Urmează, așadar, o perioadă favorabilă din acest punct de vedere, o perioadă de câștiguri. Asta înseamnă că acestor nativi fie li se va mări salariul în urma unei renegocieri, fie vor lua o primă, fie, pur și simplu, vor câștiga la loto… cu condiția să joace. Este o perioadă favorabilă semnării de contracte.

În cuplu, acești nativi vor traversa o perioadă extrem de benefică, în care vor comunica bine cu partenerul de viață. Nativii singuri vor simți o nevoie accentuată de a schimba multe lucruri în viața lor sentimentală.

GEMENI

Luna Nouă se formează în zodia voastră, așa că în această perioadă veți avea o grămadă de decizii de luat în diferite sectoare ale vieții. Cele mai importante decizii vor fi cele care privesc cuplul. Va fi o perioadă destul de solicitantă pentru voi, dar trebuie să aveți încredere că veți lua deciziile bune.

În viața de cuplu, aveți tendința să-i împărtășiți partenerului până și cele mai mici secrete. Nu e tocmai bine, căci unele dintre ele cu siguranță nu-i vor pica tocmai bine. Bine ar fi să mai păstrați câteva și pentru voi.

Mare grijă la sănătate! În această perioadă, pot fi reactivate afecțiuni mai vechi pe care nu le-ați tratat cum trebuie.

RAC

În cazul acestor nativi, Luna Nouă se formează pe casa subconștientului. Vestea proastă este că acest aspect astral predispune la o stare accentuată de nervozitate, iar casa subconștientului îndeamnă la reevaluarea relației cu partenerul de viață. Ei bine, da, acești nativi pe care-i caracterizează, de obicei, calmul au și ei perioade, rare, ce-i drept, în care pot fi foarte furioși.

De aceea se impune mare grijă în luarea deciziilor, pentru că ar fi păcat ca acești nativi să ia o decizie pripită, la nervi, în legătură cu partenerul de viață, decizie pe care s-o regrete în scurt timp.

LEU

În cazul acestor nativi, influența Lunii Noi se resimte în casa prietenilor și a proiectelor, a planurilor cu bătaie lungă. O mare parte dintre nativi vor avea parte de schimbări importante în carieră. Acest lucru nu presupune neapărat părăsirea unui loc de muncă, ci poate însemna posibilitatea unor colaborări importante, participarea la proiecte însemnate care le vor aduce surse de venit suplimentare.

În viața conjugală a Leilor nu va fi totul doar lapte și miere în această perioadă, așa că cel mai bine ar fi să evite agresivitatea, să încerce să nu-și mai provoace partenerul de viață. Este o perioadă favorabilă relaxării. De aceea, ar fi bine să profite de momentele de respiro și să meargă la un SPA, să se plimbe într-un parc, să ia mas ala un restaurant sau să privească un film bun.

FECIOARĂ

Luna Nouă se formează în casa carierei acestor nativi, așa că munca Fecioarelor va fi răsplătită cu vârf și îndesat. Este o perioadă favorabilă apariției oportunităților în carieră de care ar face bine să profite pentru că nu vor regreta. De asemenea, această perioadă este favorabilă demarării unor afaceri.

Nativii care sunt implicați într-o relație au tendința să-și idolatrizeze partenerul de viață, să-l urce pe un piedestal. Din acest motiv, Fecioarele vor avea tendința să le pretindă partenerilor de viață să facă lucruri imposibile. Nativii singuri au șanse destul de mari să întâlnească o persoană cu care să aibă o grămadă de lucruri în comun.

BALANȚĂ

Luna Nouă le influențează pe Balanțe în sectorul banilor, astfel încât acestea vor avea parte de fie de un contract bănos, fie de o primă semnificativă la job.

În sfârșit, grație aspectelor formate de Venus, relațiile de cuplu ale Balanțelor se vor ameliora în mod semnificativ, după o perioadă destul de agitată. Balanțele singure vor avea șansa unor coups de foudre dintre cele mai neașteptate.

Din punct de vedere al sănătăţii, este o săptămână în care veţi resimţi din plin efectele oboselii. Veţi fi nervoşi şi puşi pe harţă. Minunat ar fi să vă faceţi puţin timp pentru practicarea unui sport.

SCORPION

Nativii acestei zodii vor fi favorizaţi pe toate planurile. Viața de cuplu parcă renaște, iar relația voastră va fi la fel de armonioasă ca la începuturi. Scorpionii singuri au mari șanse să-și găsească sufletele pereche dacă se vor lăsa în voia flirturilor.

Sectorul banilor este și el favorizat în această săptămână. Veți reuși, în sfârșit, să vă organizați eficient bugetul ți să scăpați de datorii.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți în cea mai bună formă și vă simțiți în stare să mutați munții. Nu supraestimați, totuși, capacitățile voastre fizice, deci nu exagerați cu efortul pentru că organismul va ceda ușor.

SĂGETĂTOR

Pe voi, Luna Nouă vă influențează pe comunicare. Veți fi mai deschiși și veți înțelege, în sfârșit, că o discuție sinceră poate rezolva cea mai mare parte a unei probleme. Dacă până acum erați reținuți în a vă exprima nemulțumirile la locul de muncă, veți vedea că în această săptămână veți fi inspirați în a vă găsi cuvintele potrivite și veți reuși să le transmiteți nemulțumirile voastre celor în măsură să remedieze situația.

Atenție, totuși! Saturn își cam face de cap și vă determină să fiți mai dezorganizați ca de obicei și să faceți greșeli. Încercați să vă concentrați mai mult.

CAPRICORN

Urmează o săptămână în care nu veți face altceva decât să faceți planuri pe termen lung cu partenerii de viață. Totodată, veți redescoperi armonia vieții de cuplu.

Unii dintre voi, însă, nu vor sta foarte bine cu moralul. Nu vă putem sfătui decât să încercați să petreceți cât mai mult timp în compania persoanelor tonice, optimiste.

Este o perioadă foarte bună pentru studii. Așa că dacă ai în minte de ceva vreme să te apuci de vreun curs anume, acum este momentul potrivit. Vei asimila foarte ușor și, un aspect care trebuie subliniat, vei cunoaște colegi a căror companie îți va face plăcere și de la care vei avea multe de învățat.

VĂRSĂTOR

În cazul vostru, Luna Nouă pică pe casa carierei. Asta înseamnă că veți avea o săptămână foarte productivă și, mai mult decât atât, veste cu adevărat bună este că veți fi recompensați după merit.

În relația de cuplu, Marte vine să agite puțin spiritele. Veți fi puși pe harță, le veți găsi nod în papură partenerilor, veți fi egoiști și posesivi. Chiar vreți să aveți parte de războaie cu persoana iubită? Pentru Vărsătorii singuri nu avem vești bune, căci nu este o perioadă favoabilă înfiripării relațiilor.   

În ceea ce privește sănătatea, în această săptămână vitalitatea voastră va fi ușor fluctuantă. Profitați la maximum de momentele de relaxare.

PEȘTI

Luna Nouă îi face pe nativii acestei zodii să cugete mai mult, să se aplece mai mult asupra lor înșiși, asupra priorităților pe care le au în viață, asupra valorilor lor. Astfel, vor realiza că prioritară trebuie să fie familia. Pe cale de consecință, relația cu partenerul de viață va renaște. Nativii singuri vor avea mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche, iar multe relații se vor și concretiza printr-un mariaj la un moment dat.

În sectorul banilor, Saturn vine cu vești bune și favorizează îmbunătățirea situației financiare. Se aplică mai ales în cazul Peștilor născuți în prima decadă. Dacă aveți bani împrumutați, în această săptămână vi se vor înapoia.

Din punct de vedere al sănătății, este posibil să vă confruntați cu angoase. Dacă ați fost bolnavi, urmează o perioadă care va aduce o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate.

Sursa foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop