Shurubel și Bogdan Ciudoiu, cei doi haioși de la Vorbește Lumea

Shurubel și Bogdan Ciudoiu de la emisiunea „Vorbește Lumea' (Pro TV) ne ajută să ne începem ziua cu zâmbete și informații utile.

Amândoi ați părăsit radioul… Cum v-ați obișnuit cu machiajul înainte de a intra în studio, vi se pune pudră pe față, fixativ în păr, în plus, este văzută orice grimasă?

Shurubel: Soția mea a avut o problemă cu faptul că, la început, colega Ioana, hairstylistul nostru, îmi făcea părul cu placa în fiecare zi. I-am spus asta cu rușine Ioanei, care mi-a zis să nu mă mai agit aiurea, că nu pățesc nimic și că oricum îmi dă cu un super produs protector înainte. Ioana e fantastică! La fel e și Livia, de la make-up, care umblă după mine prin platou, să mă usuce și să îmi dea cu pudră după ce transpir la rubrica de sport. Încă din prima zi, momentele pe care le-am petrecut la make-up & hair au fost distracția noastră dinaintea și din pauzele emisiunii.
Bogdan
: Sincer, inițial am avut tendința să fiu puțin prea atent la mine și la fiecare gest din platou. Să nu stau nu știu cum, să nu zic cine știe ce… chestii de genul ăsta. Dar apoi, după câteva emisiuni, mi-am dat seama că nu sunt acolo să fiu perfect. Sunt acolo pentru cum sunt eu în mod natural.

Oferta financiară pentru a părăsi radioul a fost substanțială? A meritat?

Shurubel: Eu plecasem din radio cu un an înainte să intru în TV. Mi-am dat demisia în iulie 2020 și am avut un sabatic binemeritat în care am meditat și m-am plimbat cu soția și câinele prin parc, la Sibiu. A fost un an în care am învățat să văd lucrurile altfel și banii, care oricum nu erau o prioritate pentru mine, au ieșit total din zona mea de interes. Am învățat să mă gândesc la ce mă face bucuros și ce mă ajută să evoluez. Oferta financiară a fost ultimul lucru care a contat atunci când s-a discutat colaborarea.
Bogdan: Nu l-am părăsit. Eu am emisiune la radio în fiecare după-amiază. Dacă a meritat să accept provocarea de live zilnic la TV? Absolut! Am învățat, și încă învăț, o grămadă de lucruri noi și interesante. Și am cunoscut o echipă extraordinară! Schimbările sunt bune, ba chiar recomandate câteodată 🙂

Voi funcționați deja ca un duo, aveți un tandem, vă înțelegeți din priviri… cum este cu mai mulți prezentatori?

Shurubel: Te contrazic un pic. În cea mai importantă parte din cariera noastră (în matinalul de la radio) am lucrat timp de 5 ani în echipă de trei. Am fost tot timpul în formula: Bogdan, Shurubel și Ionuț. Acum, în locul colegului nostru Ionuț, o avem pe Adela lângă noi, care e omul cel mai potrivit pe care puteam să-l întâlnim. E funny, ține la glume, dar e un super profesionist, e ca o soră mai mare și altruistă, ne ajută să evoluăm și poate să facă și roata și podul de sus. Eu n-am mai văzut așa ceva!
Bogdan: După toți anii ăștia în care am avut emisiune împreună, evident că ne înțelegem dintr-o privire, și încă ni se pare fantastic cum gândim la fel câteodată… Iar Adela a fost atât de deschisă și ne-a primit atât de frumos în această echipă, încât e o adevărată plăcere să avem ocazia să lucrăm cu ea. Trei cuvinte: profesionistă, naturală și haioasă.

Ce modele aveți în zona aceasta de hosting în televiziune? Pe cine urmăriți, pe cine admirați?

Shurubel: Ca să îmi construiesc modelul perfect, cred că mai degrabă aș lua câte ceva de la fiecare dintre marii prezentatori din România. Aș lua relaxarea lui Cabral, energia lui Măruță și charisma lui Pavel Bartoș. Păcat că nu pot să fac asta în realitate, așa că nu-mi rămâne decât să fiu eu, așa cum simt în fiecare zi.
Bogdan: Aș putea să încep să enumăr prezentatori pe care îi admir, și de la noi, și de afară, dar nu văd rostul. Adevărul este că ai ceva de învățat de la oricine, dar să nu uităm că fiecare mare prezentator a ajuns acolo făcând lucrurile în stilul lui. Nu caut rețete ale succesului, caut să fiu eu și sper ca publicul să mă accepte și să mă placă așa cum sunt.

Care sunt nesiguranțele care vă macină când intrați în direct? Ce nu văd telespectatorii?

Shurubel: Mie mi-e frică doar de cuvintele în care văd de prea multe ori litera „R'. Acolo e pericol de bâlbe mari. În rest nu mă tem de nimic. Avem o super echipă în spate, începând cu producătorul emisiunii, Andreea Caranda, care ne coordonează din regie, prin cască. Atât în direct, cât și în pauze. Uneori am senzația că încă o mai aud și când ajung acasă, la soție. Este o senzație ciudată, vă zic…
Bogdan: Pe mine, cel mai des, mă stresează un ciuf de păr care mi se ridică în creștetul capului. Lăsând gluma la o parte, odată ce am intrat în platou, avem foarte clar în minte ediția pe care o realizăm. Nu ne rămâne decât să ne distrăm.

Ce știați despre „Vorbește Lumea' înainte de a fi cooptați în echipă?

Shurubel: Știam că e o emisiune utilă. Știam că invitații sunt, în general, specialiști în diverse domenii și că în fiecare zi poți să înveți ceva nou de la ei. Abia când am intrat în echipă, am realizat cât de mare e aria de acoperire a subiectelor și cât de puține informații am eu din domeniile discutate.
Bogdan: Știu emisiunea încă de la începuturi, când era prezentată de gașca veselă formată din Sore, Nadine, Vika și Răzvan Fodor. Mi-a plăcut mereu starea degajată a acestui show. Ce nu știam din exterior este ce nu se vede niciodată, dar face toată diferența: echipa dedicată și profesionistă din platou, din redacție și din regie. Oameni cărora le mulțumesc că ne-au primit cu brațele deschise.

Florentina Mușat

Foto: ProTV

Citeste și:

Cove: Sunt răbdător și tolerant, dar…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje