Semnele care îți arată că urmează să fii cerută de soție

Semnele care îți arată că urmează să fii cerută de soție

Orice femeie care este implicată într-o relație de lungă durată se gândește la posibilitatea ca partenerul să îi devină soț în viitor, imaginându-și deja cum va decurge întreg evenimentul. Până să ajungă în fața altarului, trebuie îndeplinit un pas esențial și anume cererea în căsătorie.

Momentul cererii în căsătorie este unul special, încărcat de emoție și este mult mai intens atunci când viitoarea mireasă este luată prin surprindere. Chiar dacă ne dorim să fim surprinse, este foarte important să ne dăm seama dacă cel de lângă noi are planuri serioase de viitor și dacă relația noastră este pe drumul cel bun.

Semnele care îți arată că urmează să fii cerută de soție

Dacă vrei să îți dai seama ce își dorește partenerul tău, trebuie doar să îi analizezi puțin mai mult comportamentul. Există câteva semne, pe care probabil că le-ai ignorat până acum, dar care îți arată că el este alesul și că visează la o familie alături de tine.

1. Îți spune tot mai des că vei fi o mamă bună

Dacă auzi tot mai des aceste cuvinte, nu înseamnă neapărat că vrea să faceți un copil cât mai curând, însă este cel mai relevant semn că relația voastră este cât se poate de serioasă. Un bărbat care se gândește la posibilitatea de a avea copii și care te vede în această postură, mai mult ca sigur are planuri de căsătorie.

2. Este total schimbat atunci când este cu tine

Ieșiți alături de prietenii lui și auzi mai tot timpul: “De când este cu tine parcă e alt om” sau “Ce i-ai făcut de s-a schimbat atât de mult în bine?”. Ei bine, acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri. Un bărbat ajunge să se schimbe doar atunci când simte că persoana de lângă el merită o versiune mai bună a lui, acesta fiind un alt semn că momentul cererii în căsătorie este tot mai aproape.

3. Locuiți împreună sau ți-a propus recent acest lucru

Dacă locuiți deja împreună, prietenele tale mai mult ca sigur te consideră deja măritată și nu sunt chiar departe de adevăr. Bărbații fac destul de greu acest pas, însă atunci când decid să se multe cu persoana iubită, sigur au gânduri serioase. Dacă stați deja împreună sau ți-a propus să faceți acest lucru, poți să te aștepți oricând să fii cerută de soție.

4. Ești inclusă în planurile de viitor

Când spunem planuri de viitor nu ne referim la idei pe care le-ați putea pune în practică, ci la lucruri concrete. Dacă a cumpărat o locuință pentru voi, iar în contract ești trecută și tu sau contul din bancă e deschis pe numele amândurora, cel mai probabil vei primi și un inel în perioada imediat următoare.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum te schimbă căsătoria și ce se întâmplă în organismul tău după ce faci mare pas

Ce sunt demisexualii și cum îți dai seama dacă faci parte din această categorie

Ce vor bărbații după o ceartă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex