Puterea semnului crucii. Știința din spatele credinței

Puterea semnului crucii

Puterea semnului crucii

Ne facem semnul crucii de foarte multe ori și aproape că a ajuns o obișnuință, însă puține persoane știu care este cu adevărat puterea acestui ritual.

Puterea semnului crucii

Semnul crucii este un obicei foarte vechi și cu mare însemnătate pentru credincioși. Dacă până acum se credea că acest ritual are efecte doar la nivel spiritual, oamenii de știință au studiat în amănunt acest lucru și au descoperit că puterea semnului crucii este vizibilă chiar și atunci când vine vorba despre știință. Angelina Malakhovskaya a realizat mai multe teste și a descoperit că semnul crucii are puteri bactericide unice, care apar în apă după ce aceasta este sfințită. Mai mult, Cuvântul lui Dumnezeu s-a dovedit un element cheie care reușește să transforme structura apei, crescând în mod semnificativ densitatea sa optică în domeniul ultraviolet al spectrului.

Oamenii de știință au testat care este efectul rugăciunii asupra bacteriilor patogene. Astfel, au fost sfințite ape contaminate cu bacterii puternice, în special bacteria E-coli. În urma acestui ritual, numărul de bacterii a scăzut semnificativ, potrivit holy-transfiguration.org. Pentru a nu exista niciun fel de suspiciune în ceea ce privește veridicitatea rezultatelor, rugăciunile au fost rostite atât de creștini, cât și de persoane care nu cred în Dumnezeu, rezultatul final fiind același.

Mai mult, studiile au arătat că semnul crucii are efecte benefice și asupra sănătății. Acest ritual are capacitatea de a scădea tensiunea arterială și de a îmbunătății circulația.

Semnul crucii este cel care generează lumina, iar testele au arătat că atunci când acesta este făcut incorect, efectele nu mai sunt aceleași.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor

Pilda ceșcuței de ceai. Cea mai cunoscută învățătură a Părintelui Arsenie Boca

Care este diferența dintre sectele religioase și creștini? Cine sunt ei și în ce cred?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate