Scapă de otită ca prin minune cu ajutorul unei plante simple

Un număr destul de mare de oameni suferă de otită, cel puţin o dată viaţă. Unele persoane au probleme în găsirea tratamentului potrivit sau pur şi simplu nu au timp să ajungă la doctor. Chiar dacă ai senzaţia că leacul pentru această afecţiune trebuie să fie unul foarte sofisticat, ei bine nu este deloc aşa.

Dacă te-ai îmbolnăvit de otită, atunci soluţia simplă şi eficientă care te va vindeca rapid sunt frunzele de păltlăgină. Pare greu de crezut la început, dar te vei convinge de rezultate după ce vei încerca. Pătlăgina este recunoscută pentru efectele asupra tusei seci, dar si pentru capacitatea ei de a absorbi puroiul cauzat de diverse afecţiuni, potrivit secretele.com.

Ce trebuie să faci cu fruzele de pătlăgină ca să te vindeci de otită

Pur şi simplu trebuie să iei o frunză de pătlagină lunguiață, după care să o speli bine. Apoi, răsuceşte-o. Răsucirea trebuie să o faci dinspre codiță, urmând ca apoi să tai la capătul opus. Apoi trebuie să introduci capătul taiat în urechea afectată. Lasă frunza să acționeze timp de 5 minute. Urmează această procedură timp de trei seri la rând şi te vei vindeca de otită în timp record. Mai  mult, afecţiunea nu va reveni.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citeşte şi:

Bioritmul organelor interne

Top 10 remedii naturale pentru acnee și pentru îndepărtarea cicatricilor lăsate de coșuri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate