Salata crocanta asortata

Iti faci plinul de vitamine, fiindca acestea se gasesc in cantitati importante in toate ingredientele crude.

Timp de preparare: 6 minute
82 calorii, 5 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 2 linguri seminte de dovleac
  • 2 morcovi, curatati
  • 2 dovlecei
  • 250 g sfecla rosie, curatata de coaja si taiata felii subtiri
  • 1 salata verde
  • ulei de masline, pentru stropit
  • 1 lamaie, taiata sferturi

Mod de preparare:

Intr-un vas, la foc potrivit, prajeste semintele de dovleac timp de 1 minut, pana cand incep sa sara. Da deoparte.

Cu un cutit pentru curatat cartofi, taie fasii morcovii si dovleceii si amesteca-i intr-un bol incapator, impreuna cu frunzele de salata si cu sfecla. Daca nu iti place sfecla rosie cruda, desi doar astfel isi pastreaza toate vitaminele si mineralele, o poti fierbe in coaja, in apa, pana cand se patrunde (depinde de marime). Apoi o cureti de coaja si o tai felii sau o dai pe razatoare.

Presara sare si piper negru proaspat macinat si apoi semintele rumenite. Inainte de a servi, stropeste salata cu ulei de masline si serveste cu feliile de lamaie.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Salate de legume