Rugăciunea Sfintei Cruci te ajută să treci mai ușor peste probleme. Rostește aceste cuvinte astăzi

Creștinii ortodocși prăznuiesc astăzi Înălțarea Sfintei Cruci, cea mai veche sărbătoare închinată acestui obiect religios. 

Pe lângă tradițiile și superstițiile de care ar trebui să ținem cont în această zi, ar fi bine să ne oprim puțin din ceea ce facem și să rostim câteva cuvinte, care ne vor da puterea să trecem mai ușor peste toate încercările. Pe 14 septembrie, credincioșii pot spune rugăciunea Sfintei Cruci, aceasta având puterea de a ne aduce liniștea interioară și de a ne ajuta să găsim mult mai repede o rezolvare pentru toate problemele noastre. Uite care sunt cuvintele pe care trebuie să le rostești în această zi de sărbătoare, potrivit crestinortodox.ro.

Rugăciunea Sfintei Cruci

Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmații Lui, și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând: Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născatoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cea mai puternică rugăciune pentru împăcare

Preotul Constantin Necula, despre femeile care se machiază: „Machiajul este consecința unui complex, iar complexele au la bază păcate'

Rugăciunea care te ajută să te vindeci mai repede de boli. Roagă-te la Sfântul Pantelimon pentru sănătate și tămăduire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate