Rugăciune către Sfântul Haralambie, făcătorul de minuni. Te tămăduiește de cele mai cumplite boli

Sfântul Haralambie este prăznuit anual pe data de 10 februarie. A fost unul dintre cei mai mari făcători de minuni și tămăduitori de boli grave. Rugăciunile către Sfântul Haralambie sunt miraculoase dacă sunt rostite cu credință.

Conform www.ortodoxia.rol.ro, părți din moaștele acestui sfânt se găsesc în biserica Mănăstirii Miclăușeni, din Iași, la Mănăstirea Râșca, la Catedrala episcopală din Galați, la bisericile bucureștene „Sfântul Dumitru (Poșta), “Sfinții Arhangheli (Oțelari), “Sfântul Stelian, la Mănăstirea Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril – Stavropoleos, la Biserica “Nașterea Maicii Domnului” – Mărgeanului din București.

Cine a fost Sfântul Haralambie

Sfântul Haralambie a trăit în secolul al treilea după Hristos. Era cunoscut drept tămăduitor de boli. Din cauza credinţei sale fără margini în Dumnezeu, a fost prins şi jupuit de viu.

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Haralambie

Sfinte Mucenice Haralambie, primeşte această rugăciune pe care cu umilinţă ți-o aducem şi ne izbăveşte din toate necazurile! Deşi suntem bolnavi și nevrednici milostivirii tale pentru păcatele noastre cele multe şi grele pe care le săvârşim în tot timpul vieţii noastre şi în tot ceasul, totuşi, cunoscând bunătatea ta cea mare pe care ai arătat-o celor ce te cinstesc şi celor ce se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, îndrăznim cu umilinţă să mărturisim înaintea ta că am greşit.

Fii mijlocitorul nostru către preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, pentru izbăvirea noastră de toate bolile şi de toate primejdiile şi pentru întărirea noastră în credinţa cea adevărată. Amin!'

Citeste si

Cea mai puternică rugăciune pentru dezlegarea farmecelor

Rugăciunea femeii singure

Rugăciune către Sfântul Nectarie

Minunile Sfântului Nectarie în România

Sursa foto: shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate