Ritmuri de jazz turcesc și muzică clasică, chiar în centrul Bucureștiului. Când și unde îi poți asculta pe cei de la Golden Horn Brass?

concert Golden Horn Brass

Dacă ești pasionată de ritmurile de jazz turcesc și de muzica clasică, cu siguranță trebuie să îi vezi pe cei de la Golden Horn Brass. Cea mai renumită trupă de jazz turcesc vine la București și va susține un concert de excepție.

Românii pasionați de cultura turcă au în această perioadă un prilej de bucurie. Cultural Turc Yunus Emre organizează împreună cu Ambasada Turciei un concert de jazz turcesc, care marchează 6 ani de când acest institut le oferă românilor experiența culturii, artei și civilizației din Turcia.

Când și unde îi poți asculta pe cei de la Golden Horn Brass?

Dacă te fascinează cultura Turciei, pe 6 noiembrie 2017, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național București, Sala Studio îi poți asculta pe cei de la Golden Horn Brass. Accesul la acest eveniment se face gratuit, în baza unei rezervări. Golden Horn Brass este trupa ce reușește să îmbine perfect sunetele noi și combinațiile neobișnuite de instrumente, dar și melodiile populare clasice, jazz, pop și anatolian cu stilul lor unic, într-o sinteză muzicală a culturilor turcești.

Golden Horn Bras își dorește să apropie cât mai mult elevii de muzica și de artă prin intermediul unor concerte educaționale pe care le desfășoară în școli, motiv pentru care stilul lor a fost adaptat în așa fel încât să îi atragă pe tineri. Revista Avantaje este partenerul media al acestui eveniment muzical și susține inițiativa celor de la Institutul Cultural Turc Yunus Emre de a scoate în evidență arta și civilizația din Turcia.

Foto: pr

Citește și:

Au trecut prin greutăți imposibil de imaginat. Cele mai controversate cupluri din istorie

Unde mergem cu copiii atunci când plouă afară? Distracția se mută la cinematograf

Serialele lunii noiembrie, de urmărit cu familia sau fără…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte