Unde mergem cu copiii atunci când plouă afară? Distracția se mută la cinematograf

Unde mergem cu copiii atunci când plouă afară

Unde mergem cu copiii atunci când plouă afară

Vremea de afară ne dă mari bătăi de cap și ne poate da întreg programul peste cap. Dacă zilele frumoase de toamnă ți-au permis să îți petreci timpul alături de cei mici în aer liber, ploile din ultimele zile te obligă să gândești un alt program.

Timpul petrecut alături de cei mici trebuie să fie unul de calitate și care să le permită acestora să se relaxeze, dar să se și distreze în același timp. Dacă vremea ploioasă de afară ți-a dat programul peste cap, noi îți propunem să muți distracția din parc direct în sala de cinematograf.

Începând cu data de 27 octombrie, în cinematografe va rula un film destinat celor mici și care se numește “Micul vampir”. Acesta spune povestea lui Rudolph, un vampir în vârstă de 13 ani, al cărui clan e amenințat de un vânător notoriu de vampiri. El îl cunoaște pe Tony, un muritor de vârsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire și… vampiri. Tony îl va ajuta pe Rudolph în aventura plină de acțiune, dar și de umor, în care vor porni pentru a-și învinge redutabilii adversari, și împreună vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni. Filmul are la bază personajele cărților bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg și cu siguranță îi va fascina pe cei mici.

Dacă încă nu ai stabilit nimic pentru această săptămână, poți merge cu cel mic la cinematograf, filmul “Micul vampir” fiind dublat în limba română și disponibil în varianta  3D, ceea ce va face experiența voastră și mai interesantă. În plus, acest film este perfect și dacă vrei să îl distrezi pe cel mic de Halloween, mai ales că această sărbătoare se apropie cu pași repezi.

Foto: pr

Citește și:

Serialele lunii noiembrie, de urmărit cu familia sau fără…

Primul proiect muzical crowdsourcing din Romania, live, în concert

Filmele românești selectate la festivaluri internaționale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte