Haideți la teatru! Divorțul Anului, o comedie actuală despre relația soț-soție

Haideți la teatru! Piesa “Divorțul Anului” este cea mai bună “pastilă” pentru vremurile pe care le trăim. Veți râde și plânge alături de Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Ovidiu Cuncea.

Restricțiile au fost ridicate și sălile de spectacol pot fi din nou umplute ca odinioară. Compania independentă de teatru Concordia vă propune spectacolul “Divorțul anului”: luni 28 martie, ora 19,30, la Teatrul Național București.

DIVORȚUL ANULUI – O COMEDIE SPUMOASĂ

Divorțul anului este o piesă adaptată, de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru in perioada anilor 70.
În societatea noastra, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț/soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărtire, prin întreținerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soți. Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei ci un drum către pierderea cuplului.
Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț-soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre a treia tinerețe și care se află prinși în vârtejul ipocriziei conveniențelor moderne.
Monica Davidescu, Aurelian Temisan și Ovidiu Cuncea sunt protagoniștii alături de care veți râde, veți lăcrima și veți cânta, și pentru aproape două ore vă veți deconecta de la stresul zilnic. Regia: Ovidiu Cuncea.

Foto> PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse