Agentul Cooper din Twin Peaks, după 30 de ani

Kyle Mac Lachlan

Are 63 de ani, 1,83 în înălțime și un farmec de invidiat. În anii 90 numele lui era pe buzele tuturor. Rolul agentului Cooper din Twin Peaks i-a venit mănușă iar pentru noi, imediat după Revoluție, imaginea actorului Kyle MacLachlan era sinonimă cu emblema bărbatului american frumos, deștept și enigmatic. Gata oricând să te salveze când te afli într-o încurcătură.

profimedia-0137031492SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Serialul Twin Peaks a fost difuzat de TVR, singurul post TV la acea vreme din România în anii 1991-1992 și a beneficiat de o traducere de excepție. Coloana sonoră a filmului se află astăzi pe post de sonerie în telefonul nostalgicilor, dar și a celor care au văzut serialul ulterior. Regizorul David Lynch a fost un deschizător de drumuri, în acei ani puține seriale erau atât de îndrăznețe precum Twin Peaks.

În perioada în care majoritatea româncelor suspinau după Agentul Dale Cooper, în viața particulară actorul Kyle Mac Lachlan trăia o frumoasă poveste de dragoste cu una din eroinele serialului, actrița Lara Flynn Boyle care o întruchipa pe Donna Hayward.

Episodul care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură s-a difuzat în anul 1992,  într-o sâmbătă, pe 5 decembrie. Era deznodământul, episodul final. Trebuia să aflăm cine a ucis-o pe Laura Palmer.

Agentul Dale Cooper, bărbat de casă

Twin Peaks a fost serialul care ne-a deschis multora apetitul pentru filme cu încărcătură psihologică, mister și crime. Iar actorul principal Kyle Mac Lachlan s-a achitat memorabil de creionarea acestui personaj devenit emblematic chiar și după 30 de ani de la difuzare. Șarmul și charisma lui nu au trecut neobservate de frumoasele vremii, gata oricând să se afișeze la braț cu cei mai atrăgători bărbați ai planetei. Super-modelul Linda Evangelista a înlocuit-o pe Lara Flynn Boyle din viața lui Mac Lachlan, cei doi având o relație timp de trei ani, între 1995 – 1998.

În prezent, chiar dacă șarmul de altădată nu l-a părăsit în totalitate, Agentul Cooper este căsătorit de 21 ani cu o producătoare TV, cei doi având împreună un băiețel de 14 ani, Callum.

Florentina Mușat

foto: Northfoto, Wikipedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte