Serialele lunii noiembrie, de urmărit cu familia sau fără…

Serialele lunii noiembrie aduc sezoane noi, dar și un remake actual, aflat la primul sezon. Când se va întuneca la ora 17, vor deveni o preocupare importantă pentru cei care stau acasă.

Serialele lunii noiembrie la DIVA

Dr. Foster

Serialele lunii noiembrie

Sezonul 2
Joia, la 21:00, din 2 noiembrie
Serialul dramatic despre relații tumultuoase revine la DIVA cu sezonul 2. Viața medicului Gemma Foster merge mai departe, după ce aceasta a făcut publice aventura și trădările fostului soț, cu doi ani înainte. În noile episoade, Simon o suprinde pe Gemma intrând în casa lor cea nouă și îi reamintește că a putut să cumpere casa pentru că s-a răzgândit, și nu a ascuns banii de ea în timpul procedurilor de divorț, însă Gemma are o
izbucnire.

Serialele lunii noiembrie la AXN

MacGyver

Serialele lunii noiembrie

Sezonul 6
Marțea, din 7 noiembrie, ora 22:00
cu Lucas Till
Scott, Stiles, Lydia, Malia și restul grupului se reîntorc în colegiul Beacon Hills High pentru cel de-al doilea semestru al ultimului an. Toată lumea este emoționată și ușor întristată deoarece sunt la un pas de absolvire, iar perspectiva despărțirii devine din ce in ce mai apropiată. Aventurile însă continuă și acest semestru nu va fi deloc plictisitor – un indiciu ar fi acela că producătorul executiv al serialului, Jeff Davis, s-a referit la acest sezon ca la o poveste cu fantome. Remake după celebrul serial cu același nume din anul 1985.

Serialele lunii noiembrie la AXN White

Sherlock Holmes şi Dr. Watson – Elementary

Serialele lunii noiembrie

Sezonul 5
Joia, la 21:40, din 16 noiembrie
Cu Jonny Lee Miller și Lucy Liu
Aceasta abordare modernă a serialului clasic îi are în prim plan pe Sherlock Holmes și pe noul Dr. Watson interpretat de Lucy Liu. Sezonul 5 îi gasește pe cei doi eroi primind ajutor de la o persoană neașteptată – tatăl lui Holmes. Împreună vor lupta împotriva unei misterioase organizații criminale globale.

Regina

Serialele lunii noiembrie

Sezonul 4
Sâmbăta, din 18 noiembrie, ora 12:00, cu episoade triple
O găsim pe Mary reîntoarsă în Scoția, încercând să recâștige puterea. Ea trebuie să rezolve atât problemele cu aliații săi, precum fratele bastard James și Lordul Bothwell, cât și conflictele cu dușmanii – preotul protestant John Knox. Tensiunea crește între Mary și Elizabeth. Prima dintre ele se mărită cu Lordul Darnley, un catolic englez cu pretenții la tron, care speră astfel că va prelua Anglia. În Franța, Catherine trebuie să îl protejeze pe fiul său, regele Charles IX de ambițiile surorii sale regina Leeza a Spaniei precum si de fiul său mai mic, Henry.

Serialele lunii noiembrie la AXN Black

Un vârcolac adolescent

Serialele lunii noiembrie

Sezonul 6
Sâmbăta, din 25 noiembrie, ora 20:00

Scott, Stiles, Lydia, Malia și restul grupului se reîntorc în colegiul Beacon Hills High pentru cel de-al doilea semestru al ultimului an. Toată lumea este emoționată și ușor întristată deoarece sunt la un pas de absolvire, iar perspectiva despărțirii devine din ce in ce mai apropiată. Aventurile însă continuă și acest semestru nu va fi deloc plictisitor – un indiciu ar fi acela că producătorul executiv al serialului, Jeff Davis, s-a referit la acest sezon ca la o poveste cu fantome.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte