Telespectatorii nu se pot hotărî cu privire la noul film Netflix „A Castle For Christmas”: „atât de slab, încât e bun”

„A Castle For Christmas', noul film Netflix a generat o mulțime de discuții online.

Brooke Shields și Cary Elwes

“A Castle for Christmas”, noul film Netflix, special pregătit pentru luna decembrie, (tradus, Un castel pentru Crăciun) a ocupat deja primul loc în preferințele cinefililor, fiind totodată numărul unu în tendințe la nivel mondial, în ciuda faptului că a fost introdus destul de curând pe Netflix.

Telespectatorii nu se pot hotărî cu privire la noul film Netflix „A Castle For Christmas', „atât de slab, încât e bun'.

Având în rolurile principale actori celebri de la Hollywood, Brooke Shields și Cary Elwes, (cunoscut pentru rolurile sale din The Princess Bride și Robin Hood: Men in Tights), filmul spune povestea unei autoare de bestseller-uri siropoase din New York care călătorește în Scoția pentru a cumpăra un castel “special”. Filmul a generat și o mulțime de discuții online și a împărțit cinefilii în două tabere.

Aceștia au ales Twitter platforma pentru a discuta despre film, iar părerile lor sunt variate fiind împărțite în pro și contra-pro! Verdictul final este că acest film a intrat în categoria „atât de slab, încât e bun'.

Așa cum a spus cineva: „Tocmai m-am uitat la A Castle For Christmas pe Netflix. Un film atât de obositor și cu un accent scoțian mai rău decât cel al lui Mel Gibson în Braveheart, dar trebuie să recunosc că este atât de rău încât este de fapt bun, mi-a plăcut foarte mult, în special peisajul rural scoțian deosebit… și că se bea whiskey'.

Un altul ​​scrie: „Este hilar. Dar ne-a plăcut. Ai nevoie de un minut sau două și câteva expresii de genul 'Ce dracu e asta” înainte de a te instala în această pantomimă suprarealistă din Scoția pe care Netflix a creat-o'.

Cu toate acestea, mulți alți fani au fost plini de laude la adresa filmul festiv. „Pot să confirm A Castle for Christmas este pur și simplu un film excelent – ​​o întâlnire amuzantă, un castel, un caz de identitate greșită și un montaj amoros? În tartan? Pur și simplu, ce ți-ai putea dori mai mult??', a scris cineva în timp ce altul spunea. “Tocmai am vizionat A Castle for Christmas. Mi-a plăcut mult!!”

Deci…. e clar!

Foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte