Filme horror de Halloween. Cum să te distrezi chiar dacă nu mergi la petrecere?

filme horror de Halloween

Seara de Halloween este una specială, în care sunt scoase la lumină cele mai înfricoșătoare costume, machiaje și coafuri, totul pentru a obține acele personaje demne de filmele SF.

Pe 31 octombrie sărbătorim Halloween-ul și cu acest prilej sunt organizate tot felul de petreceri, unde cele mai inspirate costume sunt premiate. Chiar dacă majoritatea persoanelor se pregătesc cu mult înainte pentru această sărbătoare, există și oameni care își doresc să petreacă această seară acasă, printre decorațiuni realizate din dovleci și vizionând un film horror, în ton cu atmosfera acestei sărbători. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie și vrei să îți petreci seara în familie, dar totuși vrei să aduci puțin din sărbătoarea de Halloween în casa ta, noi îți propunem o listă cu filme horror, care se potrivesc perfect cu tematica sărbătorii.

Filme horror de Halloween

1. Trick ‘r Treat

Trick ‘r Treat este o producție care descrie perfect sărbătoarea Halloween-ului. Mai exact, acesta spune povestea unui orășel, în care oamenii află pe propria lor piele că nu trebuie să uite de tradițiile din noaptea de Halloween, asta dacă vor să treacă peste această noapte.

2. Halloween Night

Halloween Night vorbește despre o petrecere dată la un liceu, unde își face apariția un psihopat, în jurul căruia se desfășoară scenele de groază și suspans.

3. House of Fears

House of Fears spune povestea unor tineri, care vor să se distreze de Halloween. Pentru că își doresc o seară cu totul specială, aceștia merg într-o casă despre care știu că este bântuită, iar noaptea de Halloween se transformă într-un adevărat coșmar pentru ei.

4. The Pumpkin Karver

The Pumpkin Karver este un film de Halloween ce vorbește despre momentul în care un tânăr este înjunghiat mortal. În noaptea de Halloween, alte șase persoane sunt omorâte, iar crima rămâne învăluită în mister, polițiștii încercând să rezolve misterul.

5. Boo

Boo este un film care prezintă povestea a cinci prieteni ce decid să își petreacă noaptea de Halloween într-un ospiciu, despre care se crede că este bântuit de fantome. Aceștia sunt prinși într-o capcană și sunt torturați.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Machiaje de speriat pentru Halloween 2017. Vei fi de nerecunoscut

Manichiura pentru Halloween 2017. Modele pe care le poți face cu ușurință la tine acasă

Coafuri simple pentru Halloween 2017

Vezi și topul celor mai bune filme horror din toate timpurile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte