Puterea de a vindeca cu ajutorul palmelor

Puterea de a vindeca cu ajutorul palmelor

De vreun secol incoace, lumea occidentala se straduieste sa explice una dintre cele mai enigmatice terapii cunoscute: "masajul Tuina". Sa descifreze modul in care o apasare, o rasucire ciudata, o ciupitura insotita de culoare, de sunet, de caldura ori de lumina, sau o simpla atingere pot vindeca.

Conform traditiei extrem orientale, in lume si in interiorul corpului uman exista o anumita tendinta dominanta depinzand de momentul nasterii, iar aceasta este cea care ne determina constitutia energetica.

Considerata inca una dintre cele mai misterioase practici ale lumii, masajul terapeutic chinezesc, Tuina, are la baza o intreaga filozofie a acestor energii care ne guverneaza. Lumea invizibila din jurul omului este vazuta ca o piramida de puteri venind dintr-o singura sursa.

Exista in acest macrounivers doi poli, trei forte, patru elemente de baza, apoi cinci energii, sase rele primordiale, sapte emotii, urmate de opt indicatori ai starii corpului. Pentru noi a ramas insa nedescifrat felul in care toate acestea interactioneaza unele cu altele, in ce grad pot fi ele controlate prin miscari deprinse prin secole de exercitiu si cum ne influenteaza viata si sanatatea.

Una dintre putinele romance specializate in masajul Tuina, Anca Brandusa Dimitrievici, stie multe despre acest subiect. Stie, spune si face, totul cu o liniste serioasa, profesorala, care pe langa alinarea suferintelor aduce cu ea incredere si siguranta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Tratamente naturiste