Previziuni Astrale 2010

Previziuni Astrale 2010

Cele mai importante configuratii ale anului 2010
Opozitia Saturn-Uranus
In 2010 se produc ultimele doua opozitii Saturn-Uranus: una pe 27 aprilie, pe axa Fecioara-Pesti, cealalta pe 26 iulie, intre Berbec si Balanta. Disfunctiile au aparut discret inca din septembrie 2007, cand Saturn a intrat in Fecioara. Efectele au devenit vizibile din vara-toamna lui 2008 si continua sa se manifeste in 2009. In 2010, ultimele doua aspecte aduc deznodamantul: reorganizare, reformulare, regandire sau reasezare a unor sisteme, o noua viziune, o noua abordare.

La nivel macro, opozitia aduce dificultati politice si administrative, disfunctii institutionale, complicatii economico-financiare, nesiguranta, instabilitate. La nivel personal, aduce dezorganizare, ravasirea sistemelor de valori, lipsa de perseverenta, accidente, mai ales pentru Fecioare, Pesti, Balante si Berbeci, iar apoi pentru Capricorni, Raci, Gemeni si Sagetatori.

Marte in Leu: pana pe 7 iunie 2010
Pe data de 16 octombrie 2009, Marte a intrat in Leu, unde va ramane pana pe 7 iunie 2010. In Leu, zodie de foc, pasionata si impetuoasa, Marte se exprima cu o vigoare sporita si atributele sale sunt foarte evidentiate. Este ca si cand ar evolua pe o scena, sub lumina reflectoarelor. Marte in Leu sporeste dinamismul persoanelor care au functii de conducere, impulsioneaza actiunile legate de educatie, invatamant, diplomatie, arta, teatru, industrie, sport, dar in aceleasi zone poate aduce diverse incidente, anunta seceta si incendii.

Stimuleaza ambitia, aspiratiile, nevoia de admiratie, recunoas-tere si putere, demersurile curajoase, initiativele grandioase, pasiunea si creativitatea, vorbeste despre onoare, loialitate sau fair-play. Leii sunt primii vizati, dar si Scorpionii, Varsatorii, Taurii si, probabil, Berbecii, care sunt patronati de Marte, precum si toti cei carora Marte le tranziteaza zodia in care se afla Ascendentul, Luna, stapanul Ascendentului sau alte zone sensibile din tema natala. Atentie! Marte in Leu poate aduce cresterea frecventei afectiunilor cardio-vasculare, oculare, probleme cu spatele si coloana. Prudenta pentru cei care au o sensibilitate in zonele mentionate!

Saturn in Balanta: 29 octombrie 2009 – 5 octombrie 2012
Pe data de 29 octombrie, Saturn a intrat in Balanta, unde va ramane (cu o scurta intrerupere, intre 8 aprilie si 20 iulie 2010), pana in luna octombrie 2012. Saturn in Balanta favorizeaza semnarea de conventii, tratate sau aliante internationale, fondarea unor partide politice importante, infiintarea unor cadre sau institutii care promoveaza aplicarea legii, inaugurarea unor lacasuri de cultura, aparitia unor evolutii re-marcabile in arhitectura, literatura, istorie, speologie, alpinism sau arheologie.

Aduce adesea acte de justitie de rasunet, arestari, procese sau condamnari foarte mediatizate si faciliteaza accesul in pozitii inalte a unor conducatori trecuti de prima tinerete sau care vor ramane foarte mult timp in functie sau care se vor dovedi duri si nefasti.

Negativ, produce tensionarea relatiilor diplomatice si, uneori, prin decesul, decaderea sau plasarea in situatii periculoase a unor lideri politici insemnati sau a unor figuri de prim-rang din lumea artistica sau culturala, prin aparitia unor demersuri juridice sau legislative nedrepte, eronate sau discutabile. Poate aduce ani dificili pentru agricultura si minerit, structuri de rezistenta (o serie de cutremure de mare magnitudine s-ar fi produs si in astfel de ani).

La nivel personal, Saturn este privit de multe ori cu teama, din cauza potentialului sau negativ, asociat cu pesimismul, insingurarea, amanarile, constrangerile, obstacolele, ghinionul, boala. Insa Saturn are si un potential pozitiv, asociat cu structurarea, durabilitatea, aprofundarea, consolidarea, profunzimea, prudenta, strategia, disciplina, rabdarea. Tranzitul saturnian poate insemna o perioada de evaluare si testare, care de multe ori poate fi neplacuta, dar care, daca este bine gestionata, poate conduce la progrese solide. Va fi resimtit puternic in special de Balante, de persoanele care au Ascendentul, Luna sau alte repere importante din horoscopul personal in zodia Balantei, dar si de Berbeci, Capricorni si Raci.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania