Prajiturele Victoria

Prajiturele Victoria
1. Incinge cuptorul la 4/ 180°C. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt de 22x31cm. Cu un mixer electric, amesteca ouale, zaharul si vanilia timp de 3-4 min pana se omogenizeaza. Incorporeaza faina si migdalele. Toarna in tava, niveleaza si coace15-18 min.

2. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca 30 min, apoi desprinde prajitura de pe margini si rastoarn-o pe o hartie pergament presarata cu zahar pudra. Curata blatul de resturile de hartie, apoi decupeaza cat mai multe prajiturele cu un cutter – ar trebui sa rezulte cca 24.

3. Bate smantana pana se intareste usor, adauga zahar pudra si lichior, apoi bate pana se ingroasa. Toarna compozitia intr-un cornet pentru ornat sau o punga alimentara careia ii decupezi varful. Pune 12 rondele de blat pe un platou, toarna crema peste ele, acopera cu putin gem, apoi asaza o alta rondea de blat. Lasa la racit 4 ore, apoi presara zahar pudra si orneaza cu zmeura.

Pont: Din aceeasi reteta poti face mini prajituri Black Forest – doar inlocuieste 20 g faina cu 25 g cacao si foloseste gem de cirese si cirese pentru ornat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri