Prajiturele cu banane si caramel

Prajiturele cu banane si caramel
1. Incinge cuptorul la 4/ 180°C. Tapeteaza o tava de briose cu forme de hartie pentru copt.

2. Intr-un castron, bate la mixer faina, zaharul, untul, ouale, bananele si vanilia pana devine crema. Toarna compozitia cu lingura in formele de copt si da la cuptor 20-25 min pana ce aluatul e bine crescut. Lasa la racit pe un gratar metalic.

3. Pentru topping, bate la mixer untul si zaharul pudra pana se deschide la culoare, adauga 150 g crema caramel si bate din nou la mixer. Toarna compozitia intr-un sprit de ornat cu duza de 1 cm.

4. Odata ce s-a racit blatul, taie putin din mijlocul blatului, cu un cutit ascutit, apoi umple cu cate 1 lingurita sos caramel. Toarna cu spritul crema de unt si caramel. Presara cu caramele si felii de banana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri