Poveste incredibilă! Un bebeluș a fost salvat de la moarte cu ajutorul unei icoane

O minune a fost atribuită unei copii a Icoanei făcătoare e minuni a Maicii Domnului din Mănăstirea Dochiaru, de către o doamnă în vârstă de 37 de ani, pe nume Ecaterina. Ea locuiește în partea de nord a Greciei și a spus despre această icoană că „Ea este Grabnic Ascultătoarea'.

Această copie a icoane a fost adusă în satul grecesc de nord-vest Arta, unde locuiește Ecaterina. Femeia s-a dus de multe ori să aprindă o lumânare şi să se roage în faţă icoanei, conform publicaţiei greceşti Vima Ortodoxias.

Durerea cea mai mare a Ecaterinei a fost că timp de 11 ani, ea nu a reușit să rămână însărcinată. Femeia a rugat-o pe Maică Domnului să o ajute să aibă un copil. Mai mult, ea i-a promis iconei că în cazul în care copilul ei va fi fată, atunci o va boteza cu numele de Maria. Până la urmă, Ecaterinei i s-a împlinit dorința, dar a născut un băiat, pe care l-a botezat după bunicul său, Gheorghe. Peste nouă luni, s-a născut și o fetiță, căreia i-a pus numele de Vasiliki, în onoarea naşei sale.

Chiar dacă i s-a împlinit dorința de a deveni mamă, Ecaterina a avut parte de mai multe încercări. Ea a născut primul copil cu ușurință, însă la a doua sarcină, femeia a ajuns la unitatea de terapie intensivă a unui spital din Salonic. Unii dintre fraţii duhovniceşti ai Ecaterinei au contactat Mănăstirea Arhanghelul Mihail din Thassos şi Dochhiaru de pe Muntele Athos. Oamenii de acolo le-au spus că trebuie să boteze copilul imediat.

Icoana Maicii Domnului a făcut o adevărată minune

Apoi, Ecaterina s-a întors din nou întoarsă către Maică Domnului „Grabnic Ascultătoarea', pentru vindecarea copilului său. Ea a botezat-o de trei ori, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, cu numele de Maria, după cum i-a promis icoanei prima dată. Din acel moment totul s-a schimbat.

Ecaterina a revenit acasă după doar o săptămână, în satul său, cu o fetiţă sănătoasă care nu mai avea nicio problemă de sănătate. Medicii au recunoscut că acest caz a fost o  adevărată minune. Femeia și-a botezat apoi fetița și cu numele de Maria.

Foto: lonews.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Imagine uluitoare! Icoana Maicii Domnului a apărut pe zidul unui biserici, ca prin minune

Dacă mergi la biserică trebuie să respecți niște reguli! Ce nu ai voie să faci în Casa Domnului

Care este mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul? Explicația uluitoare a Părintelui Constantin Necula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate