Planuri de concediu

Ca sa te mentii permanent la curent cu noutatile agentiilor de turism, solutia ar fi sa te abonezi online la newsletter-ul acestora.

De fiecare data cand va aparea vreo oferta noua, vei primi pe e-mail informatiile aferente. Daca esti elev, student, profesor sau ai mai putin de 26 de ani, ti se ofera posibilitatea sa te deplasezi in Europa la tarife ceva mai reduse. Pentru asta, trebuie sa posezi unul dintre cardurile ISIC, Euro 26, ITIC sau IYTC, care iti garanteaza reduceri in peste 150 de locuri de pe continent. Informatii la www.gtsturism.ro.

Site-uri utile pentru planificarea unui concediu…
www.poze-romania.ro
Site-ul este un proiect care isi propune prezentarea ilustrata a intregii Romanii. Utilizatorul obisnuit poate gasi aici descrierile unui numar foarte mare de locatii, din toata tara, prezentate in imagini; de asemenea, ai acces la o serie de informatii si opinii oferite de alti utilizatori. In acelasi timp, se doreste promovarea unei imagini cat mai reale a Romaniei in lume, prin crearea in viitorul apropiat a unei versiuni online in limba engleza a proiectului.

www.bileteavion.com.ro
Acest site are ca obiectiv promovarea serviciilor turistice, asigurand cu promptitudine servicii interne si internationale complete, la standarde competitive, fie ca este vorba despre excursii in grup sau individuale. Bileteavion.com ofera tarife avantajoase pentru tine la urmatoarele companii aeriene: Air France, Air Madrid, Alitalia Airlines, American Airlines, Australian Airlines, Blue Air, British Airways, Iberia Airlines, Lufthansa, Tarom Airlines.

www.infoturism.ro/credite_bancare_turism.asp
Daca iti doresti dintotdeauna o vacanta deosebita, insa nu ai avut si nu ai inca posibilitatea financiara sa-ti indeplinesti dorinta, atunci cea mai buna solutie este sa apelezi la un credit. Alege acum dintre cele mai bune oferte pentru credite de vacanta, fiindca acum totul e mult mai simplu: iti platesti vacanta in rate si te bucuri de un concediu de vis. Pentru detalii, acceseaza site-ul www.infoturism.ro.

www.ultimulminut.ro
Dupa cum spun chiar ei, inca de la pagina de start, "o lume prea ocupata si mereu grabita are nevoie de solutii rapide pentru orice problema; de aceea, a aparut Ultimul Minut.ro!". Ultimul minut se adreseaza deopotriva turistilor si agentiilor de turism. Site-ul este o alegere buna pentru ofertele last minute ale agentiilor. "Ultimul Minut e minutul de fericire pentru toata lumea. Lumea grabita si ocupata. Dar si tu trebuie sa-ti iei o vacanta. Chiar si in Ultimul Minut."

Text: Delia Bratosin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Decoratiuni