Plante exotice de interior

Daca ti-ai dorit intotdeauna sa ai casa decorata cu plante deosebite, este momentul sa afli cu ce poti sa-ti imbogatesti colectia de plante de interior.

Te pot suprinde prin forma, culoare sau miros. Decorative prin frunze sau flori, ele vor fi mereu in centrul atentiei, asa ca grabeste-te sa ti le procuri! Sunt mai putin cunoscute de catre gradinarii amatori – deci, vei avea cu ce sa te mandresti.

Decorative prin frunze Oferta include plante in contraste indraznete de culori si forme. Procura-ti noi soiuri de Caladium, specii de Ficus, Alocasia, Zamioculcas, Fatsia etc.
Decorative prin flori Extravaganta culorilor si a parfumului plantelor cu flori atrag intotdeauna privirile. Sunt cultivate mai ales pentru valoarea lor estetica.
Orhidee Pentru un iubitor de plante, a avea una sau mai multe orhidee este o adevarata bucurie! Este ca si cum ar avea in grija Bijuteriile Coroanei. Datorita gingasiei florilor si a culorilor senzationale, ele ne umplu sufletul de bucurie atunci cand infloresc.
Bromelii Datorita frunzisului in forma de rozeta, unele specii pot acumula pana la 5 l de apa. Florile acestor plante pot sa tina chiar si sase luni, dupa care, la baza lor, va aparea noua generatie.

Vrisea Splendens se integreaza bine intr-un interior modern. E cea mai des intalnita dintre cele peste 250 de specii; inflorescenta seamana cu un spic, rosu-aprins. Curcuma atrage prin inflorescenta sa, de forma unor spice roz, cu varfurile verzui. In general, rizomul acestei plante este folosit sub forma de pudra, ca mirodenie.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Flori - Gradina