Pâine toxică: află ce tip de pâine să nu mai cumperi

pâine toxică

Pâine toxică: află cât de rău îți poate face pâinea din comerț și ce tip de pâine este toxică.

Pâinea este unul dintre alimentele nelipsite de pe masă românilor. Anual românii consumă 82 de kilograme de pâine pe cap de locuitor, cu mult peste media europeană, care este de 78 de kilograme pe cap de locuitor.

Nu mulți știu însă că majoritatea tipurilor de pâine vândute în comerț sunt toxice, din cauza ingredientelor din compoziție. Iată ce efecte are consumul de pâine toxică din comerț.

Pâine toxică: ce conține pâinea din comerț

Marea majoritate a pâinii vândute în comerț este bazată pe făină albă care, din cauza modului în care este produsă, nu mai are absolut niciun element nutritiv, multitudinea de vitamine și minerale rămânând în tărâțele care nu mai sunt folosite.

Pe lângă făină, un studiu făcut de Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România a demonstrat că în compoziția pâinii vândute în multe hipermarket-uri sunt o mulțime de compuși nesănătoși.

Printre aceștia se numără margarină, zahăr, lapte praf, zer praf, acid ascorbic, diacetat de sodiu, cisteină, carbonat de calciu, propionat de calciu, gumă guar, gumă xantan, acid tartric sau glicerină.

Pâine toxică: află aici ce efecte are consumul de pâine toxică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate