(P) Mascarpone Granarolo – singurul aprobat de maestrii cofetari italieni
Acesta este motivul pentru care este singurul mascarpone aprobat de AMPI – Academia Italiana a Maestrilor Cofetari. Descopera sub capacul produsului numeroase idei noi si rapide pentru a savura mascarpone Granarolo alaturi de cei dragi! |
Granarolo va recomanda cateva retete delicioase pentru desert:
Mousse de mascarpone si ciocolata amaruie
Ingrediente pentru4 portii
Indicatii
Topiti ciocolata amaruie in bain-marie. Incalziti laptele apoi adaugati cacaua pudra si ciocolata topita. Lasati amestecul sa se raceasca. |
Crema mascarpone cu alune si portocale
Ingrediente pentru4 portii
Indicatii
Amestecati branza mascarpone, cu laptele si zaharul, pana cand se obtine o crema omogena. Adaugati la amestecul obtinut, alunele taiate fin si coaja de portocala rasa. Puneti biscuitii spritati sfaramati pe fundul unui pahar, adaugati apoi crema. |
Crema Zabaglione cu scortisoara
Ingrediente pentru4 portii
Pentru crema zabaglione:
Indicatii
Pentru crema zabaglione: amestecati galbenusurile cu zaharul si faina intr-un bol metalic. Fierbeti amestecul in bain-marie, adaugati incet vinul Marsala, amestecand continuu, pana obtineti o crema omogena. Amestecati crema Zabaglione cu branza mascarpone. Adaugati laptele si scortisoara si continuati sa amestecati pana obtineti o crema omogena. |
Tiramisu cu iaurt
Ingrediente pentru4 portii
Indicatii
Amestecati branza mascarpone, iaurtul cu piersici, laptele si zaharul. Adaugati la compozitia obtinuta piersicile taiate in bucati mici si fulgii de ciocolata. Asezati pe fundul unui pahar doua straturi de piscoturi insiropate cu suc de piersici. Adaugati crema de mascarpone. Repetati alternativ operatiile. O alta idee |