(P) Luna curățeniei de la Dirt Devil

Curățenia și ordinea din casă este una extrem de importantă, mai ales în preajma sărbătorilor. Spre deosebire de curățenia săptămânală de întreținere, în apropierea Paștelui, trebuie să combini un arsenal de produse care să te ajute să faci casa lună. Cu produsele de la Dirt Devil, curățenia de primăvară este o joacă și nu îți ocupă tot timpul. Alege-le pe cele care ți se potrivesc și bucură-te de timpul tău liber.

Unul dintre beneficiile evoluției tehnologiei este aspiratorul vertical cu acumulator. Adio aspirare stând aplecată sau chinuindu-te să tragi cablul de alimentare după tine fără să dărâmi ceva prin casă. Poți curăța aproape orice tip de suprafață, de la pardoseli dure, covoare sau mobilă tapisată. De o astfel de tehnologie beneficiază aspiratorul vertical 2 în 1 Samurai de la Dirt Devil. Elegant, ergonomic și eficient, acest aspirator este ideal pentru luna curățeniei.

Curățenia de Paște n-ar fi completă fără curățarea în detaliu și a suprafețelor lucioase. Mirosul de proaspăt de îndată ce intri într-o încăpere abia curățată nu se compară cu nimic altceva. Soluția pentru o astfel de provocare este AQUAclean 2în1 Steam Cleaner Mop care permite o curățare igienică. Funcția Steamboost intensifică cantitatea de aburi pentru curățarea pardoselilor dure precum, gresia laminată și ceramică. Aspiratorul portabil Steamcleaner este perfect și pentru curățarea geamurilor, cabinelor de duș și a suprafețelor din ceramică sau metal.

Descoperă și tu ustensilele care ți se potrivesc și profită de beneficiile produselor Dirt Devil. Mai multe detalii găsești aici: https://goo.gl/ns2rbr

 

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco