(P) Ce brand alegi pentru mierea de Manuka?

Foarte posbil ai auzit de calitățile pe care le are mierea de Manuka, beneficiile oferite pielii, sistemului digestiv sau a celui imunitar și lista poate continua. Dacă te-ai gândit să folosești miere de Manuka, te-ai confruntat probabil cu o dilemă și anume, ce brand să alegi. Diferite borcane de miere de Manuka sunt disponibile pe piață, însă întrebarea este pe care îl cumperi, care este cel mai bun, așadar în care ar fi bine să investești?

Scopul utilizarii mierii de Manuka

Există o varietate de utilizări pentru mierea de Manuka, care se împart în două categorii principale: 1. cu scop de întreținere și 2. cu scop medicinal.

Mierea de Manuka este o miere cu rol antibacterian foarte puternic, spre deosebire de mierea obișnuită. Foarte important, nu toată mierea de Manuka este la fel, ea are un grad antibacterian mai mare sau mai mic. În cazul in care se va dori o utilizare cu scop medicinal, se va alege așadar mierea de Manuka cu grad ridicat antibacterian, pe scurt spus, mai puternică.

Mierea de Manuka cu scop de întreținere poate fi folosită ca îndulcitor, ca supliment pentru a ține răceala departe și a întări sistemul imunitar, pentru hidratarea pielii, pentru alcătuirea unei măști de față sau pentru a fi aplicată pe o zonă a pielii inflamată (ca de exemplu mâncărimea produsă de o mușcătura de insectă).

Mierea de Manuka cu scop medicinal se folosește pentru răni, arsuri, tratarea acneei, ajutor în combaterea infecțiilor bacteriene sau îmbunătățirea sănătații digestive. În aceste cazuri este nevoie de miere de Manuka cu nivel antibacterian ridicat.

Află din rândurile de mai jos cum știi să alegi miere de Manuka care să poată fi folosită în scop preventiv, de întreținere sau pentru uz medicinal.

Gradul UMF afișat pe etichetă

UMF este Factorul Unic Manuka, un sistem de clasificare care arată autenticitatea mierii de Manuka (așadar inclusiv puterea ei antibacteriană). Prin urmare, pentru a te asigura că achiziționezi miere de Manuka de cea mai bună calitate, autentică din Noua Zeelandă (țara de origine a acestei mieri miraculoase), asigură-te că este certificată UMF.

Această emblemă UMF este întotdeauna însoțită de un număr, de regulă de la 5+ la 20+. Cu cât numarul este mai mare, cu atât proprietatea antibacteriană este mai ridicată, prin urmare poate fi destinată uzului medicinal.

Este important așadar să acorzi atenție sistemului de clasificare (UMF) și gradului borcanului cu miere de Manuka (5+, 10+, 15+, 20+).

Valoare teraputică semnificativă înseamnă alegerea unui borcan de miere cu cel putin un grad UMF 10+, deci dacă se dorește a fi folosită în scop medicinal. Pentru un uz de întreținere, este în regulă și un grad mai mic, UMF 5+.

Brandul Comvita

Comvita oferă o gamă completă de miere de Manuka, de la UMF 5+ și până la UMF 20+. Comvita este unul dintre cei mai mari producători de miere de Manuka din Noua Zeelandă. Te bucuri, așadar de o miere de Manuka certificată UMF.

Confuzia consumatorilor cu privire la achiziția mierii de Manuka există, de pe urma acestui lucru sunt foarte multi producători care profită și astfel comercializează miere de Manuka, fără să fie întrunite toate proprietățile mierii originale.

Este bine să fie cunoscută clasificarea UMF și gradele acesteia (5+, 10+, 15+, 20+), astfel încât mierea de Manuka folosită să fie cea autentică, iar rezultatele cele așteptate.

Spor la cumpărături!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Retete