Operația de mărire a penisului, intervenție chirurgicală care poate veni cu un plus de 2 până la 5 cm

Operația de mărire a penisului este intervenția chirurgicală care poate aduce un plus atât în lungimea, cât și în grosimea organului sexual masculin.

În mod normal, penisul unui adult, în stare de repaus, are 10 cm în lungime și între 7 și 9 în circumferință. În erecție, dimensiunile se modifică astfel: 10 – 20 cm în lungime și între 8 și 14 cm în circumferință.

Operația de mărire a penisului, intervenție chirurgicală care poate veni cu un plus de 2 până la 5 cm

Operația de mărire a penisului vine cu o șansă în plus pentru mulți bărbați. Spunem șansă în plus, pentru că mulți dintre reprezentanții sexului tare se „împiedică' de dimensiunile pe care le au din punctul de vedere al bărbăției.

Medicii esteticieni spun că alungirea penisului se face printr-o intervenție chirurgicală la nivelul părții fixe aflate sub piele în apropierea bazinului unde se află rădăcina penisului și a corpilor erectili.

Pentru a fi realizată în siguranță, înainte de operația de mărire a penisului pacientul trebuie să respecte un protocol clar.

De asemenea, înainte de a lua decizia de a trece printr-o astfel de intervenției chirurgicală, bărbații ar trebui să afle și care sunt contraindicațiile sau riscurile unei astfel de operații.

Operația de mărire a penisului: Indicații preoperatorii

1. Înainte de intervenția chirurgicală nu se consumă niciun fel de produs lichid sau solid. Nu se mestecă gumă.
2. Cu două săptămâni înainte de intervenția chirurgicală se întrerupe orice tratament, cu avizul medicului.
3. Se va recomanda un set complet de analize de sânge și o ecografie penoscrotală de control.

În final, potrivit ar fi să povestim despre contraindicațiile și riscurile la care este supus un pacient care face operația de mărire a penisului. Din punctul de vedere al contraindicațiilor le este interzisă această intervenție pacienților cu afecțiuni cardiovasculare serioase, diabet zaharat, tulburări de coagulare a sângelui și boli dermatovenerologice.

Pe de altă parte, riscurile care pot apărea sunt o serie de infecții, desprinderea firelor de sutură, hematoame și echimoze, necrozr, edem inflsmtor important, asimetrii temporare sau definitive sau seroame.

Totul despre orgasm. Cum îl atingi și de ce?

Credit foto: Revista Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex