O româncă stabilită în Italia s-a sinucis într-un mod cumplit

În dimineața zilei de 23 noiembrie un italian care trecea pe lângă stâncile digului din estul localității Civitanova Marche, a observat cu groază trupul unei femei înecate. Mai târziu a reieșit un adevăr cumplit: o româncă stabilită în Italia s-a sinucis într-un mod cumplit.

Pentru că femeia nu avea la ea acte de identitate, a fost greu de indentificat, dar verigheta de pe mâna stângă a ajutat autoritățile să-i găsească familia. Pe verighetă era gravat numele soțului și data căsătoriei. Întâmplarea face ca poliția locală să fi primit anterior o sesizare de dispariție a unei femei de 44 de ani care nu s-a mai întors acasă după o plimbare pe malul mării. Femeia era căsătorită cu un cetățean italian, iar rudele acesteia au intrat în alertă când au sesizat dispariția ei de acasă. Pentru că nu mai știau nimic de aceasta s-au gândit să sesizeze poliția.

Din nefericire, vestea a căzut ca un trăznet în familia femeii dispărute: s-a confirmat identitatea victimei în prezența comandantului portului și a unui polițist local. Autoritățile spun că pe trupul femeii nu au fost găsite semne de violență sau răni, iar toate indiciile arată că ar fi vorba despre o sinucidere. Rudele femeii din România nu cunosc motivele care au împins-o pe aceasta să recurgă la gestul dramatic. Ancheta este în curs de desfășurare în provincia Macerata, locul cumplitei tragedii.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Era răcit când s-a culcat, iar dimineața medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire. Ce s-a întâmplat?

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Timp de 4 ani i-a trimis mesaje tatălui ei mort. Într-o zi, tânăra a avut parte de o mare surpriză: Astăzi am înțeles că…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse