Timp de 4 ani i-a trimis mesaje tatălui ei mort. Într-o zi, tânăra a avut parte de o mare surpriză: “Astăzi am înțeles că…”

Indiferent de vârstă, pierderea unei persoane dragi este foarte greu de suportat, iar fiecare persoană în parte are propria modalitate prin care încearcă să treacă peste evenimentul dureros. Chastity Patterson, o tânără în vârstă de 23 de ani, i-a trimis mesaje timp de 4 ani tatălui ei mort, iar într-o zi a avut parte de o mare surpriză.

Tatăl ei s-a stins în urmă cu 4 ani, iar pentru a-și alina dorul de el și a-i păstra vie memoria, Chastity Patterson a ales să îi trimită în continuare mesaje pe numărul vechi de telefon. Își începea fiecare zi cu un mesaj care era adresat tatălui, iar la culcare, tânăra îi trimitea un alt sms în care îi povestea cum a decurs întreaga zi pentru ea. Evident, mesajele ei au rămas fără răspuns, totul până într-o zi, când Chastity Patterson a avut parte de o surpriză de proporții.

Timp de 4 ani i-a trimis mesaje tatălui ei mort. Într-o zi, tânăra a avut parte de o mare surpriză

În ziua în care se împlineau 4 ani de la moartea tatălui ei, Chastity Patterson i-a trimis acestuia un mesaj lung, foarte emoționant în care i-a povestit despre lupta ei împotriva cancerului, despre terminarea facultății, dar și despre felul în care viața ei s-a schimbat în lipsa lui. Deși nu aștepta niciun răspuns, la scurt timp, telefonul tinerei a sunat. A fost pentru prima oară când mesajul ei nu a rămas fără răspuns.

“Bună, draga mea. Nu sunt tatăl tău, dar am primit toate mesajele tale în ultimii 4 ani. Așteptam mesajele tale de dimineață și pe cele trimise seara. Numele meu este Brad și mi-am pierdut fiica într-un accident rutier, în august 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață. Atunci când tu mi-ai scris am știut că e un mesaj din partea lui Dumnezeu. Îmi pare rău pentru că ai pierdut pe cineva atât de apropiat, dar te-am ascultat în toți acești ani și te-am văzut crescând și trecând peste toate mai mult decât oricine altcineva. Am vrut să îți răspund în urmă cu mai mulți ani, dar nu am vrut să îți frâng inima. Ești o femeie extraordinară și mi-aș fi dorit ca fiica mea să fi devenit o femeie la fel ca tine. Îți mulțumesc pentru mesajele zilnice, mi-ai amintit că există un Dumnezeu și că nu este vina Lui că fetița mea nu mai este. El a făcut ca eu să te cunosc pe tine, îngerul meu și am știut că o să vină această zi. Totul o să fie bine, tu trebuie să lupți în fiecare zi și să răspândești lumina pe care Dumnezeu ți-a dat-o. Îmi pare rău că trebuie să treci prin toate astea, iar dacă te face să te simți mai bine, sunt foarte mândru de tine.”, a fost mesajul pe care tânăra l-a primit.

Dincolo de șocul pe care tânăra l-a trăit, în momentul în care a primit mesajul, aceasta a înțeles că a venit momentul să își lase părintele să se odihnească în pace, luând totul ca pe un semn.

“I-am scris tatălui meu în fiecare zi ca să îi spun cum este fiecare zi pentru mine, în ultimii patru ani. Astăzi am primit un semn că totul e ok și că trebuie să îl las să se odihnească în pace.”, a fost mesajul postat de Chastity Patterson  pe facebook.

După ce a primit mesajul din partea lui Brad, tânăra a postat pe facebook întreaga poveste, iar aceasta a devenit virală.

Foto: facebook

Citește și:

Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

A aflat că are cancer la sân într-un mod bizar. Vizita unui muzeu i-a salvat viața

A intrat cu camionul într-o stație de tramvai, a ucis 8 oameni și a rănit alți 12: Eu, victima cruzimii voastre, vă condamn la moarte'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate