Cele mai căutate vrăjitoare din România

Dintotdeauna oamenii au fost fascinați de vrăjitoare. În spatele lor se ascunde de veacuri o lume nedescifrată. Un univers teribil al unei alchimii ciudate, facinant şi necunoscut, cu rosturi şi legături învăluite în legende.

De secole, maeștrii magiei albe au creat talismane de protecție personală, magnetizate de Luna Plină prin ritualuri ce s-au păstrat peste timpuri.

Elixirele vrăjitoreşti, amestecurile tainice folosite în ritualurile magice au fascinat orice epocă. Reţetele originale, păstrate în cel mai adânc secret, au fost transmise în generaţii de solomonari şi vrăjitoare după ritualuri oculte. Au fost căutate, contestate, falsificate, controversate, analizate şi s-au scris tomuri întregi despre lumea misterioasă a poţiunilor magice.

Iată o scurtă listă cu cele mai căutate vrăjitoare din România:

Vrăjitoarea Venus spune că lucrează cu magie neagră și albă. Rezolvă probleme legată de farmece, blesteme, împreunează familii, vindecă epilepsia, beția etc. Prevede viitorul, citește despre trecut. Are cele mai puternice leacuri pentru beție, pentru căsătorii și împreunări.

Vrăjitoarea Morgana, spune despre ea că lucrează excelent cu magie neagră, rezolvă orice fel de problemă şi în scurt timp prin telefon, chiar şi pentru clienţii din străinătate. Morgana este vrăjitoarea care apropie iubit de iubită, împreunează familii dezbinate, scoate argintul viu, vindecă de alcoolism, aduce prosperitate în afaceri, rezolvă stările nervoase, aduce persoana iubită înapoi etc.

Vrăjitoarea Vanessa colaborează în exclusivitate cu cel mai puternic vrăjitor Kumar venit din India. Pentru persoanele care au fost dezamăgite, care au avut lucrări nerezolvate, care au pierdut bani și speranțe degeaba.

Tămăduitoarea Veronica se spune că este născută cu puterea de a vindeca sufletele oamenilor. A venit pentru a rezolva cele mai grele cazuri, care nu au rezolvare. Rezolvă cazurile în numai 24 ore: dezleagă cununii, aduce spor în afaceri, scoate argintul viu, vindecă impotenţa, lecuieşte beţia, împacă soţii despărţiţi.

Vrăjitoare Maria din Craiova s-a întors recent din Canada, Israel şi America de Sud, unde a participat la diferite activităţi legate de magia albă, alături de persoane foarte importante din domeniul magiei. Vrăjitoarea Maria, prin harul moştenit de la bunica ei poate redresa firmele aflate pe cale de faliment, vă scapă de băutură şi droguri sau de alte vicii majore, împreunează cu succes cuplurile despărţite, aduce persoana înapoi şi multe altele.

Clarvăzătoarea Sofia din Craiova consideră că vine în ajutorul dvs să vă rezolve multe probleme de natură vrăjitorești. Dezleagă răul, farmece, blesteme, dezlegare de cununi, împreunări, beție și impotență. Aduce iubitul/iubita înapoi. Lucrează cu diferite plante, scoate, argintul viu la miez de noapte. Are puteri miraculoase dobândite de la bunici care au fost vraci în trecut.

Vrăjitoarea Melania tocmai a revenit ţn ţară dintr-un important şi lung turneu iniţiatic în domeniul magiei pe care l-a efectuat în Grecia, Turcia, Egipt şi Israel. Are multe leacuri şi ritualuri noi. Deţinătoarea Globului Fermecat din Aur, Melania poate rezolva orice problemă şi prin telefon în numai 24 de ore având doar numele şi zodia persoanei respective.

Regina incontestabilă a Magiei Albe este Maria Câmpina care şi-a primit titlul de Regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui. Maria Câmpina, regina Magiei Albe din România, susține că a dezlegat până și preoți cu descântecele sale.

Superstiții care anunță nenorociri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse