Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta
Vezi pozele

Erau logodiți și plănuiau să se căsătorească, dar totul s-a năruit în momentul în care tânăra a murit. Cu toate acestea, el nu a anulat nunta. Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație.

Povestea a doi tineri care urmau să se căsătorească a devenit virală în mediul online, asta după ce bărbatul a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, la scurt timp după ce logodnica lui a pierdut lupta cu cancerul.

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Un bărbat din China a impresionat o lume întreagă cu gestul pe care l-a făcut în memoria iubitei sale decedate. Tânăra, diagnosticată cu cancer de sân, s-a stins înainte ca cei doi să meargă în fața altarului. Visa să îmbrace rochia de mireasă, iar pentru că nu a mai putut face acest lucru, iubitul ei, un tânăr de 35 de ani, și-a propus să îi îndeplinească ultima dorință.

Xu Shinan a invitat toți apropiații la biserică pentru a-i fi alături în momentul în care îi va citi iubitei sale jurămintele de nuntă. Astfel, bărbatul s-a căsătorit cu iubita sa decedată. Tânăra, îmbrăcată în rochie de mireasă, a fost înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz.  Cei prezenți nu și-au putut stăpâni lacrimile în momentul în care tânărul a început să rostească cuvintele emoționante.

“Soția mea, te rog să nu îți faci griji! Eu voi suferi toată viața, dar nu mă voi da niciodată bătut.” și-a început tânărul discursul, potrivit dailymail.co.uk. 

Tânăra a murit pe 14 octombrie, la vârsta de 34 de ani, asta după ce timp de 5 ani și jumătate s-a luptat cu cancerul.

În anul 2013, cei doi au început să se pregătească pentru nuntă, însă problemele de sănătate ale tinerei i-au împiedicat să meargă mai departe. Ulterior, în 2017, atunci când ea a început să se simtă mai bine, cei doi s-au gândit din nou să facă pasul cel mare, însă un an mai târziu cancerul a recidivat și nu au mai reușit să devină soț și soție.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: captura youtube, shutterstock.com

Citește și:

Timp de 4 ani i-a trimis mesaje tatălui ei mort. Într-o zi, tânăra a avut parte de o mare surpriză: Astăzi am înțeles că…'

Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

A aflat că are cancer la sân într-un mod bizar. Vizita unui muzeu i-a salvat viața

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate