Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nuntaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Erau logodiți și plănuiau să se căsătorească, dar totul s-a năruit în momentul în care tânăra a murit. Cu toate acestea, el nu a anulat nunta. Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație.

Povestea a doi tineri care urmau să se căsătorească a devenit virală în mediul online, asta după ce bărbatul a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, la scurt timp după ce logodnica lui a pierdut lupta cu cancerul.

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Un bărbat din China a impresionat o lume întreagă cu gestul pe care l-a făcut în memoria iubitei sale decedate. Tânăra, diagnosticată cu cancer de sân, s-a stins înainte ca cei doi să meargă în fața altarului. Visa să îmbrace rochia de mireasă, iar pentru că nu a mai putut face acest lucru, iubitul ei, un tânăr de 35 de ani, și-a propus să îi îndeplinească ultima dorință.

Xu Shinan a invitat toți apropiații la biserică pentru a-i fi alături în momentul în care îi va citi iubitei sale jurămintele de nuntă. Astfel, bărbatul s-a căsătorit cu iubita sa decedată. Tânăra, îmbrăcată în rochie de mireasă, a fost înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz.  Cei prezenți nu și-au putut stăpâni lacrimile în momentul în care tânărul a început să rostească cuvintele emoționante.

“Soția mea, te rog să nu îți faci griji! Eu voi suferi toată viața, dar nu mă voi da niciodată bătut.” și-a început tânărul discursul, potrivit dailymail.co.uk. 

Tânăra a murit pe 14 octombrie, la vârsta de 34 de ani, asta după ce timp de 5 ani și jumătate s-a luptat cu cancerul.

În anul 2013, cei doi au început să se pregătească pentru nuntă, însă problemele de sănătate ale tinerei i-au împiedicat să meargă mai departe. Ulterior, în 2017, atunci când ea a început să se simtă mai bine, cei doi s-au gândit din nou să facă pasul cel mare, însă un an mai târziu cancerul a recidivat și nu au mai reușit să devină soț și soție.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: captura youtube, shutterstock.com

Citește și:

Timp de 4 ani i-a trimis mesaje tatălui ei mort. Într-o zi, tânăra a avut parte de o mare surpriză: Astăzi am înțeles că…'

Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

A aflat că are cancer la sân într-un mod bizar. Vizita unui muzeu i-a salvat viața

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate