Era răcit când s-a culcat, iar dimineața medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire. Ce s-a întâmplat?

A început să tușească și să se simtă slăbit, dar a crezut că era vorba doar despre o banală răceală. S-a pus în pat să doarmă chinuit de o durere puternică de cap, iar dimineața, iubita lui l-a găsit inconștient. Medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire. Ce s-a întâmplat după?

Povestea tragică a unui tânăr în vârstă de 34 de ani din Manchester atenționează cu privire la importanța vizitei la medic atunci când simptomele neplăcute ale răcelii refuză să dispară. Este o problemă întâlnită frecvent în timpul iernii, motiv pentru care nu ar trebui ignorată.

Era răcit când s-a culcat, iar dimineața medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire. Ce s-a întâmplat?

John Webster avea simptomele unei răceli puternice, durere de cap, diaree, tuse, febră, dar a decis că odihna îl va face să se simtă mult mai bine, așa că s-a pus în pat să doarmă, fără să bănuiască ceea ce avea să se întâmple. Când s-a trezit de dimineață, iubita bărbatului a constatat că acesta nu răspundea, s-a panicat și a sunat de urgență la ambulanță. Medicii au ajuns imediat la domiciliul tânărului și după ce l-au examinat au constatat că nu era vorba despre o răceală, ci despre meningită. Specialiștii au fost rezervați încă de la început în privința șanselor acestuia de supraviețuire, dar i-au oferit primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital.

După ce s-au luptat să îl țină în viață, medicii au cerut acordul familiei pentru a-l deconecta pe John Webster de la aparate, având în vedere că infecția afectase deja tot organismul.  În cele din urmă, familia și-a dat acordul.

“Am fost devastată. Când m-am întors de la spital am avut nevoie de ajutorul unui prieten. Nu voiam să merg în dormitor știind că mă voi simți așa cum m-am simțit atunci când l-am dus pe John la spital. Este atât de greu. Mă gândesc la el și îmi e dor de el în fiecare zi. Încă am poza lui lângă pat. Atunci când m-am întors acasă, am dormit pe canapea aproape o săptămână”, a spus iubita bărbatului, potrivit thesun.co.uk.

Povestea este cu atât mai tragică cu cât, înainte ca tânărul să înceapă să se simtă rău, cei doi sărbătoriseră patru ani de relație. Iubita lui John Webster a fost devastată de pierderea acestuia, mai ales că totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Logodnica lui a murit, dar el nu a anulat nunta! Ce a făcut un tânăr pentru a-i îndeplini visul iubitei depășește orice imaginație

Timp de 4 ani i-a trimis mesaje tatălui ei mort. Într-o zi, tânăra a avut parte de o mare surpriză: Astăzi am înțeles că…'

Obiceiul care l-a lăsat fără vedere pe acest bărbat. Se afla în pat când a constatat că a orbit!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate