Ai nostalgia trecutului? Iată cum arată astăzi celebra Sclava Isaura…

Brazilian actress Lucelia Santos visits RussiaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

Lucelia Santos este actrița braziliană care a jucat-o impecabil pe sclava cu o poveste de viață tulburătoare. Era 1992 când telenovela Sclava Isaura a îngenunchiat România. Difuzată pe postul național de televiziune, audiențele acestei telenovele au fost greu de întrecut mulți ani după terminarea serialului. Dacă ai nostalgia trecutului, îți amintim povestea care a fascinat România. Lucelia avea doar 19 ani când a primit rolul din serialul care a făcut-o celebră. Astăzi are 66 de ani, a devenit bunică și este foarte fericită, ea postând adesea imagini cu nepoțica ei, în vârstă de cinci ani.  Ea a dezvăluit pentru publicația braziliană 'O globo' că fiul ei, Pedro Neschling, de asemenea actor, și soția sa, Vitória Frate, au devenit părinții unei fetițe adorabile în 2017.

Mai mult, actrița a devenit scriitoare și a anunțat recent că e foarte fericită că i-a aparut cartea. Lucelia Santos și-a lansat recent cartea „Coragem para lutar' (n.r.- „Curajul de a lupta'), în cadrul unui eveniment fastuos.

Pentru toți cei care au nostalgia trecutului, iată povestea pe care, cu siguranță ai uitat-o:

Sclava Isaura, în original Escrava Isaura este o telenovelă produsă după un roman al scriitorului Bernardo Joaquim da Silva Guimarães. În cele 100 de episoade se conturează o poveste dramatică a unei sclave care încearcă să scape de stăpânul ei, Leoncio Almeida. S-a spus atât despre carte, cât și despre serial că este un ascuțit pamflet aboliționist.

Isaura este fiica unei sclave și a unui om alb, fiind la rândul ei sclavă la o fermă în Campos do Goitacazes. Isaura era cultă, știa să cânte la pian, să scrie și să citească. Acolo la fermă este tratată ca o fiică de Ester, stăpâna ei, dar ca o roabă de Comandorul Almeida, soțul Esterei. Prima iubire a Isaurei moare într-un incendiu provocat de Leoncio, fiul Comandorului, un personaj disprețuitor și fără scrupule, care face o adevărată obsesie pentru sclavă. După numeroase abuzuri emoționale la care o supune don Leoncio, sclava Isaura îl cunoaște pe Alvaro, un aboliționist, alături de care își reface viața.

În țara de origine, Brazilia, această telenovelă a avut premiera în octombrie 1976, iar apoi, pentru că a avut un succes colosal, producția a fost difuzată în peste 80 de țări din toată lumea.


Lucelia a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din Brazilia. Așa se explică că actrița are două apariții în revista pentru bărbați „Playboy' din Brazilia, în care a pozat în 1980 și 1981, și care au avut vânzări record.  De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme precum Bonitinha, mas Ordinaria – 1981, As Sete Vampiras – 1986, Destino – 2008.

foto: Facebook/ Profimedia

Citește și:

Cartea săptămânii: UCIDEREA COMANDORULUI de Haruki Murakami

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse