O femeie a aflat că suferă de cancer după ce a postat o fotografie pe internet cu unghiile sale

O femeie de 53 de ani din Anglia a fost șocată să afle că unghiile sale urâte erau de fapt un simptom al cancerului pulmonar. Ea a făcut publică povestea în speranța că-i va putea ajuta și pe alții să descopere la timp o boală atât de gravă.

Jean Taylor din Wigan a povestit pe o rețea de socializare că inițial s-a simțit ridicol să meargă la medic doar pentru că avea unghiile curbate și a preferat să creadă că sunt o moștenire genetică de la mama ei, care și-a pierdut o parte din plămân din cauza cancerului, și nu i-a dat nicio clipă de gândit faptul că având unghiile la fel, ar putea avea și aceeași boală ca ea, conform Digi24. Asta până într-o zi când Stephanie, fiica lui Jean Taylor, a căutat pe internet cauzele pentru care cineva ar putea avea acea formă a unghiilor și a insistat ca mama ei să meargă la o consultație. Medicii au recunoscut acest mic simptom al cancerului pulmonar și au supus-o unor investigații amănunțite.
„Fiica mea mi-a zis: Dumnezeule, sunt urâte. Nu am vrut să mă duc la doctor pentru niște unghii urâte, însă am făcut-o pentru a-mi liniști fiica. Este regina Google-ului și când cauți pe Google această problemă, primul lucru pe care ți-l afișează e cancer. M-am simțit ridicol să merg la medic pentru niște unghii curbate. Credeam că îi fac să piardă timpul. Nu am crezut că se va ajunge aici. Niciodată,' a mărturisit femeia.

Medicii i-au confirmat diagnosticul și i-au spus că are cancer la ambii plămâni, dar fiind în stare incipientă, are mari șanse să se vindece. Taylor le este recunoscătoare unghiilor ei pentru că i-au salvat viața, motiv pentru care a scris o postare în care povestește tuturor experiența ei.
„După două săptămâni de groază, ieri am primit rezultatele… Cancer la ambii plămâni!!! Când unghiile tale devin curbate, acesta poate fi un simptom al unei boli de inimă sau plămâni. Sper ca această postare să ajute pe cineva cu cancer în stadiu incipient,' a scris ea pe contul său de Facebook.
Chiar dacă femeia va fi supusă unor operații pentru înlăturarea tumorilor de pe plămâni, este optimistă în ceea ce privește șansele ei și se bucură de suportul apropiaților pentru a depăși aceste momente.

Top 5 alimente care te ajută să scapi de retenția de apă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului