O echipă de studenți mediciniști oferă informații despre metodele de prevenire a bolilor

informații despre metodele de prevenire a bolilor
Vezi pozele

Medici Pentru Tine' este o conferință care a ajuns la cea de-a doua ediție în acest an și prin care o echipă de studenți mediciniști oferă informații despre metodele de prevenire a bolilor.

Studenții la medicină au înțeles că înainte de a trata o boală este important să aflăm care sunt metodele prin care putem preveni ca aceasta să se declanșeze. Astfel, aceștia doresc să tragă un semnal de alarmă cu privire la metodele de prevenire a bolilor, în contextul în care România ocupă penultimul loc ca speranță de viață.  Mai mult, studenții își doresc ca oamenii să fie foarte bine informați și să lămurească diferite mituri sau informații false, culese de pe internet sau din alte surse neautorizate. Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie 'Iuliu Hațieganu' se ocupă de această conferință, trasând trei teme mari de discuție.

Ce vor putea afla cei prezenți la conferință?

Cei care vor merge la conferință vor avea ocazia să întâlnească 3 specialiști, care vor aborda 3 teme medicale importante pentru îmbunătățirea sistemului sanitar românesc și pentru prevenirea anumitor boli . Mai exact, se va discuta despre primul ajutor și apelul la numărul de urgență 112, iar cel care va oferi sfaturi în această direcție este Secretarul de Stat Raed Arafat.

Un alt punct al discuției va fi legat de medicina internă și prevenirea apariției bolilor cardiace, cei prezenți putând să îi adreseze întrebări Doctorului Laura Poantă.

O altă temă importată va fi sănătatea mintală și problema stresului, ambele subiecte fiind acoperite de Doctorul Cristian Andrei, neuropsihiastru si psihoterapeut.

Conferința Medici Pentru Tine' va avea loc pe 20 mai, începând cu ora 18:00, iar intrarea va fi liberă. Mai mult, cei prezenți vor primi vouchere cu reduceri de 50% la analizele medicale, dar și pachete de screening și consultații medicale.

Deschide galeria foto pentru a vedea echipa care a pus bazele conferinței Medici Pentru Tine'.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Ce este febra fânului și cum poate fi ea tratată

Ești predispusă să faci cancer ovarian? Aceasta este aplicația care îți oferă toate răspunsurile

Cum să scapi de respiraţia urât mirositoare în doar 5 minute? Soluția este un leac simplu natural

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate